Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion punte fata JCB TM300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TM300
Cod produs
S8NHXD2I-AT
Out Of stock
Descriere
Daca te-ai oprit la acest pinion punte fata JCB TM300 din oferta noastra, pesemne intampini ceva probleme cu sistemul de transmisie. Nu te stresa! O rezolvam rapid si eficient, caci pinionul asta este pregatit sa intre in actiune in forta. Este extrem de rezistent si de fiabil, caci a fost fabricat dintr-un metal special, care ii confera puteri sporite in fata factorilor de uzura. O de cursa lunga, pe care poti sa te bazezi vreme indelungata. In plus, are un pret excelent!

Cand defectiunile iti dau de furca, te poti baza pe noi. Piesele de schimb si produsele destinate intretinerii utilajelor pe care le comercializam sunt alese pe spranceana, caci nu facem rabat la calitate. Mai mult decat atat, iti oferim si asistenta tehnica, incat sa poti rezolva totul dintr-un foc, economisind si timp, si bani. Suna-ne, specialistii nostri iti stau la dispozitie!

Pinion punte fata JCB TM300 - nu te lasa la greu!
Transmisia este o parte esentiala in structura utilajului tau, de aceea componentele sale necesita atentie deosebita din partea ta. Orice simptom ciudat in miscarea utilajului trebuie sa-ti ridice semne de intrebare si sa te determine sa actionezi. Pinioanele joaca un rol foarte important in transmiterea cuplului de forte, contribuind la procesul complex de miscare a rotilor. Au de infruntat sarcini dificile, ceea ce in timp le deterioreaza dantura, mai ales daca lubrifierea lasa de dorit. Pinionul acesta se va monta pe punte fata, fiind un ajutor pretios in efectuarea transmisiei. Verifica-i periodic starea dintilor si nu uita de lubrifiere!

Ai consultanta gratuita! Contacteaza-ne fara sfiala!
Hai sa te scoatem din impas! Nesuferite mai sunt defectiunile, inghit si timp, si bani, si aduc cu ele numai neplaceri si batai de cap. Noi ne-am propus sa le combatem cu cele mai eficiente arme - piese de cea mai buna calitate stii ca avem, dar mai avem si o echipa de specialisti pe ale caror sfaturi poti sa te bazezi, caci sunt bine pregatiti si experimentati. Cand dai de greu, cere-ne ajutorul! Iti vom oferi cele mai eficiente solutii. Cum spuneam, nu te costa nimic sa ne intrebi!

Garantie
Comanda cu incredere, pentru acest pinion punte fata pentru incarcator telescopic JCB TM300 ai garantie 6 luni de la data facturarii, pentru eventualele defecte de fabricatie. Se intampla de la foarte rar spre deloc astfel de situatii neplacute, dar ca sa fii pe deplin linistit, pastreaza documentele necesare pe care le regasesti in interiorul coletului.

Livrare
Stim ca arzi de nerabdare sa remediezi problema, astfel ca iti vom livra acest pinion punte fata JCB TM300 super rapid. Solicita o oferta online sau telefonic, stabilim ce si cum, iar piesa porneste catre tine prin serviciile de curierat rapid. Iar daca esti pe aproape, ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
Daca nu-i montata corect, piesa nu va functiona asa cum te astepti. Ba chiar, in urma unei interventii tehnice necorespunzatoare, ai putea avea si alte surprize neplacute. Sunt destui mesteri de ocazie care mai mult strica decat sa repare. De ce sa risti? Incredinteaza problema unui specialist, astfel vei avea garantia ca utilajul tau va functiona din nou impecabil. Daca ai nevoie de unul, spune-ne si ti-l trimitem noi. In orice colt al tarii te-ai afla, suntem si noi pe-acolo!

Specificatii tehnice

Diametru exterior - 60mm
15 dinti
Interior canelat - 33 dinti
Inaltime - 50mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura