Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion punte fata JCB 413S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 413S
Cod produs
TL61FDU7-AT
Out Of stock
Descriere
Acest pinion punte fata JCB 413S merita din plin increderea ta, caci este super rezistent si fiabil, pregatit sa inlocuiasca fara probleme piesa originala, oferindu-ti rezultate excelente. Iti va repune utilajul in miscare in doi timpi si trei miscari, ramanand la datorie vreme indelungata. Nu-ti lasa utilajul sa sufere, ofera-i o piesa de cea mai buna calitate, pe care sa se poata baza.

Iti oferim mai mult decat piesele de schimb de care utilajul tau are nevoie, pentru ca de cele mai multe ori nu este suficient sa cumperi niste piese, acolo. Ca o fi una, ca o fi ailalta - se intampla adesea sa bajbai in cautarea solutiei potrivite, si timpul se scurge, cheltui mai mult decat preconizai. De ce atatea batai de cap, cand ne poti cere ajutorul? Consultantii nostri te vor indruma spre cele mai eficiente solutii, adaptate nevoilor tale!

Pinion punte fata JCB 413S - o alegere nemaipomenita!
Fara un sistem de transmisie bine pus la punct, utilajul tau se vede in imposibilitatea de a-si indeplini misiunea. Fii cu ochii pe componentele din sistem pentru a te asigura ca nu intampina obstacole. Pinioanele sunt componente de baza in transmiterea cuplului de forte, inlesnind miscarea rotilor. Pinionul acesta se monteaza pe punte fata si contribuie la efectuarea transmisiei in cele mai bune conditii. Dintii sai se pot toci din pricina sarcinilor dificile ori a lubrifierii deficitare, asadar ai grija sa nu duca lipsa de lubrifiere, iar daca sesizezi probleme cu dantura, nu ezita sa il inlocuiesti.

Impreuna e mult mai simplu! Contacteaza-ne!
Stim cat de dificil iti poate fi uneori sa dai de cap defectiunilor si sa identifici cele mai bune remedii. Nu te stresa, nu esti singur! Suntem alaturi de tine prin serviciul nostru de consultanta. Cere-ne ajutorul si specialistii nostri se mobilizeaza rapid pentru a te scoate din impas. Vei primi informatii pretioase si solutii avantajoase pentru remedierea defectiunilor cu care te confrunti, ca sa fii sigur ca faci alegerile potrivite la momentul potrivit si ca acoperi toate aspectele, incat sa-ti poti vedea utilajul din nou in forma maxima. Contacteaza-ne fara sfiala! Consultanta este gratuita!

Garantie
Nu-ti fa griji in privinta defectelor de fabricatie. Acest pinion punte fata pentru incarcator frontal JCB 413S vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data facturarii, care acopera astfel de situatii neplacute. Extrem de rare, de altfel. Documentele aferente le regasesti in interiorul coletului. Pastreaza-le, pentru orice eventualitate!

Livrare
Iti intelegem nevoile si asteptarile si iti vom livra acest pinion punte fata JCB 413S super rapid. Tot ce ai de facut este sa plasezi comanda online sau telefonic, iar noi ti-l expediem de indata, prin serviciile de curierat rapid. De asemenea, ai si posibilitatea ridicarii coletului de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca iti este la indemana.

Montaj
Logic ca iti doresti ca utilajul sa-ti functioneze perfect dupa inlocuirea piesei cu probleme. Ca sa fii sigur ca va fi asa, noua piesa trebuie sa fie montata corect si iti recomandam sa apelezi la un profesionist cu experienta. Fiecare interventie tehnica are particularitatile ei, ce nu trebuie trecute cu vederea. In caz ca nu stii incotro sa te indrepti, da-ne de veste si iti facilitam noi efectuarea montajului in cele mai bune conditii, prompt si sigur.

Specificatii tehnice

Diametru exterior - 60mm
15 dinti
Interior canelat - 33 dinti
Inaltime - 50mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura