Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patina telescopare buldoexcavator Komatsu WB93R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-2
Out Of stock
Descriere
Cand glisorul da semne de uzura, bratul utilajului tau nu se mai misca in parametri optimi si nu-ti mai poti face treaba cum ti-ai dori. Ba chiar s-ar putea sa nu ti-o mai poti face deloc, daca amani interventia. Iti recomandam o piesa nou-nouta, nu apela la improvizatii, caci mai mult pagubesti. Cu aceasta patina telescopare Komatsu WB93R-2 ii oferi utilajului tau forte proaspete, pentru a putea face fata cu brio oricaror provocari si sarcinilor dificile. Este o piesa aftermarket extrem de rezistenta, fabricata dintr-un material special pentru astfel de componente, la standarde de inalta calitate. Iti ofera performanta precum cea originala la un super pret.

Nu umblam cu jumatati de masura, iti oferim doar ce e mai bun in domeniul intretinerii utilajelor - piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate, la pachet cu suportul tehnic atat de necesar in multe situatii. Avem o echipa de specialistii pasionata de utilaje care iti sta la dispozitie. Suna-ne, vei economisi resurse importante!

Patina telescopare Komatsu WB93R-2 - pentru randament maxim, mizeaza pe calitate!

Daca te-ai uita in maruntaiele utilajului tau, te-ar lua durerile de cap. Atatea piese, toate cu functii bine definite, incat nu poti face abstractie de vreuna. Aceasta patina telescopare Komatsu WB93R-2 are misiunea sa, si fara ea, utilajul tau n-ar mai putea functiona in parametri optimi, iar tu nu ti-ai mai putea face treaba cu el. Ea asigura extensia bratului si fixarea corespunzatoare a acestuia. Care va sa zica, e greu de ea, dar face fata, nu-ti fa griji!

Cand dai de necaz, da-ne de veste!
Defectiunile apar cand ti-e lumea mai draga si atunci tot ce-ti doresti este sa remediezi cat mai rapid problema. Nu stii de unde sa incepi si cum s-o scoti mai repede la capat - de asta suntem noi aici, sa te scoatem din impas! Trage aer in piept, suna-ne si spune-ne ce s-a intamplat. Specialistii nostri sunt foarte bine pregatiti sa infrunte orice provocare si vor gasi cea mai eficienta solutie, adaptata nevoilor tale. Asadar, contacteaza-ne, consultanta e din partea casei!

Poti sta linistit, nu risti nimic. Pentru aceasta patina telescopare buldoexcavator Komatsu WB93R-2 ai garantie 6 luni de la data achizitiei pentru defectele de fabricatie. Desi nu credem ca vei avea nevoie de ele, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in colet. Just in case!

Ne miscam rapid pentru ca stim ca timpul te preseaza. Iti vom livra aceasta patina telescopare Komatsu WB93R-2 in aproximativ 24 de ore prin intermediul curierilor super rapizi cu care colaboram. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. La fel de bine, daca-ti este la indemana, poti veni la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa ne cunoastem!

Poti sa ai tu piesa de piesa, daca nu-i montata cum trebuie, tot degeaba, arunci banii pe fereastra. Surubari gasesti la tot pasul, nu risca sa te incurci cu ei daca vrei sa iasa treaba buna. Apeleaza pentru montaj la persoane calificate ca sa mergi la sigur. Daca nu stii incotro s-o apuci, spune-ne si iti trimitem noi pe cineva de incredere!

20x30x300mm
2 gauri filetate cu d=8,8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura