Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patina telescopare buldoexcavator Komatsu WB93R-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-5
Out Of stock
Descriere
Daca bratul utilajului tau nu este bine fixat, extensia sa are de suferit. Responsabil pentru extensie si fixare este glisorul. Cand acesta se uzeaza, lucrarile tale sunt compromise, asa ca va trebui sa rezolvi problema cat mai rapid. Iti recomandam aceasta patina telescopare Komatsu WB93R-5 super fiabila si rezistenta, o alternativa impecabila a celei originale la un pret nemaipomenit. Fabricata dintr-un material special, face fata provocarilor cu brio, iar sarcinile grele n-o pun in dificultate, duce mult si bine.

E normal sa te gandesti la bugetul tau. Ai fi mult mai fericit si cu mai multi bani in buzunar daca ai preveni defectiunile, intretinandu-ti impecabil utilajul. Foloseste piese de schimb si consumabile de calitate si efectueaza din timp interventiile tehnice de care masinaria ta are nevoie. Hai sa te invatam ce ai de facut ca sa scapi de stresul defectiunilor venite pe nepusa masa. Suna-ne!

Patina telescopare Komatsu WB93R-5 - un plus de calitate pentru un plus de performanta!
Daca te-ai uita in maruntaiele utilajului tau, te-ar lua durerile de cap. Atatea piese, toate cu functii bine definite, incat nu poti face abstractie de vreuna. Aceasta patina telescopare Komatsu WB93R-5 are misiunea sa, si fara ea, utilajul tau n-ar mai putea functiona in parametri optimi, iar tu nu ti-ai mai putea face treaba cu el. Ea asigura extensia bratului si fixarea corespunzatoare a acestuia. Care va sa zica, e greu de ea, dar face fata, nu-ti fa griji!

Cand dai de necaz, da-ne de veste!
Defectiunile apar cand ti-e lumea mai draga si atunci tot ce-ti doresti este sa remediezi cat mai rapid problema. Nu stii de unde sa incepi si cum s-o scoti mai repede la capat - de asta suntem noi aici, sa te scoatem din impas! Trage aer in piept, suna-ne si spune-ne ce s-a intamplat. Specialistii nostri sunt foarte bine pregatiti sa infrunte orice provocare si vor gasi cea mai eficienta solutie, adaptata nevoilor tale. Asadar, contacteaza-ne, consultanta e din partea casei!

Poti sta linistit, nu risti nimic. Pentru aceasta patina telescopare buldoexcavator Komatsu WB93R-5 ai garantie 6 luni de la data achizitiei pentru defectele de fabricatie. Desi nu credem ca vei avea nevoie de ele, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in colet. Just in case!

Ne miscam rapid pentru ca stim ca timpul te preseaza. Iti vom livra aceasta patina telescopare Komatsu WB93R-5 in aproximativ 24 de ore prin intermediul curierilor super rapizi cu care colaboram. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. La fel de bine, daca-ti este la indemana, poti veni la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa ne cunoastem!

Poti sa ai tu piesa de piesa, daca nu-i montata cum trebuie, tot degeaba, arunci banii pe fereastra. Surubari gasesti la tot pasul, nu risca sa te incurci cu ei daca vrei sa iasa treaba buna. Apeleaza pentru montaj la persoane calificate ca sa mergi la sigur. Daca nu stii incotro s-o apuci, spune-ne si iti trimitem noi pe cineva de incredere!

20x30x300mm
2 gauri filetate cu d=8,8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura