Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Surub cardan punte fata Fiat Kobelco B100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B100
Out Of stock
Descriere
Orice-ai face, la suruburi tot ajungi, pentru ca ele sunt poate cele mai uzuale piese in structura utilajului tau. In orice parte te-ai uita, sunt prezente la datorie. Iar cand dezerteaza vreunul, nu poti continua fara sa-i pui altul in loc. Avem pentru tine un surub cardan punte Fiat Kobelco B100 nemaipomenit, fiabil si extrem de rezistent, o piesa de foarte buna calitate, pe care te poti baza chiar si in cele mai dificile conditii, caci este conceput sa duca mult si bine. Pune-l la incercare!

Asigura-te ca alegi piese de calitate, potrivite remedierii defectiunilor cu care te confrunti. Oricand ai nevoie de ajutor, nu exita sa ne contactezi. Vei gasi la noi produsele de care ai nevoie pentru intretinerea utilajului tau, ca sa poti rezolva rapid si eficient orice problema tehnica. Specialistii nostri iti ofera suport tehnic, ca sa nu-ti mai bati tu capul cu fiecare obstacol. Ne suni, ne spui pe scurt care-i problema, iar noi iti oferim solutia. Mai simplu nu se poate!

Surub cardan punte Fiat Kobelco B100 - pentru o functionare impecabila!
Toata lumea a auzit de suruburi, dar pe cat sunt de uzuale, pe atat de importanta este misiunea lor. Acest surub cardan punte Fiat Kobelco B100 este destinat fixarii bridei cardanului. Este esential sa folosesti suruburile adecvate si la fel de importanta este si caliatea acestora, daca vrei sa poti lucra eficient vreme indelungata.Asigura-te ca folosesti suruburile potrivite necesitatilor tale si te vei bucura din nou de performantele utilajului tau.

Ai nelamuriri? Specialistii nostri iti stau la dispozitie!
Orice problema tehnica ai intampina, te poti baza pe sprijinul nostru. Stim ca timpul este pretios si numai de citit carti tehnice nu-ti arde, cand lucrarile trebuie finalizate cat mai rapid. De aceea venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta gratuita, ca sa ai acces rapid la informatiile de care ai nevoie, adaptate cerintelor utilajului tau. Avem o echipa bine pregatita pentru a-ti furniza solutii eficiente, prompte, la obiect. Contacteaza-ne!

Daca are defecte de fabricatie, ti-l inlocuim! Pentru acest surub cardan punte fata pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B100 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Desi nu credem sa fie nevoie de ele, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Time is money! Stim ca iti doresti sa-ti poti relua cat mai curand activitatea, asa ca nu te vom lasa sa astepti prea mult. Iti vom livra acest surub cardan punte Fiat Kobelco B100 super rapid, in aproximativ 24 de ore in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. De asemenea, daca-ti este la indemana, ne poti vizita si la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Daca-i montat incorect, nu-si mai poate face treaba corespunzator. Asigura-te ca beneficiezi de un montaj impecabil, efectuat de persoane calificate. O fi vorba de un simplu surub, dar nu risca apeland la carpaci de ocazie. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, da-ne de veste si ti-i trimitem noi!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura