Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana din butuc pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B100
Cod produs
5PCRXBSG-S
Out Of stock
Descriere
Pentru o exploatare de calitate a grupului reductor, alege sa il echipezi cu aceasta coroana din butuc pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B100 din oferta noastra. Este o componenta de baza din angrenajul distributiei finale, ce are rolul de a distribui cuplul de la pinioane la butucul rotii, asa ca sigur cauti o astfel de piesa, rezistenta la uzura, robusta.

Cere acum o oferta! Aceasta coroana butuc buldoexcavator Fiat Kobelco B100 este o componenta originala - deosebit de fiabila!
Avem coroana din butuc punte fata pe stoc si o poti comanda imediat daca suni la numarul de telefon afisat. Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile pe care ti le punem la dispozitie, te rugam sa te adresezi cu incredere personalului nostru specializat.

Raspundem imediat la telefon, pe email sau pe WhatsApp si iti oferim cu placere toate informatiile de care ai nevoie.
Urmarim sa faci alegerea cea mai avantajoasa pentru afacerea ta, fapt pentru care de fiecare data cand cumperi piese de la noi - iti oferim cu placere consultanta tehnica gratuita.

Coroana butuc buldoexcavator Fiat Kobelco B100 va ramane in garantie timp de 6 luni - incepand de la data achizitiei.
Odata comandata, iti trimitem aceasta coroana butuc Fiat Kobelco B100 la adresa dorita - oriunde in tara - prin curierat rapid. Platesti marfa atunci cand o primesti si poti deschide coletul pentru a o verifica in prealabil. Piesele se pot ridica si direct de la sediul firmei noastre de langa Bucuresti.

Cauti solutia optima pentru montajul specializat al coroanei butuc?
Lucram cu tehnicieni specializati din toate judetele tarii, capabili sa intervina direct asupra buldoexcavatorului tau si sa il repare in cel mai scurt timp, la un pret corect. Ia legatura cu departamentul nostru tehnic pentru mai multe detalii despre acest serviciu sau pentru a programa rapid o interventie tehnica!

Specificatii tehnice
Dantura interioara: 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: 5PCRXBSG-S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura