Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 211-75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Probabil ai simtit pe pielea ta ca e intotdeauna mai bine sa previi decat sa infrunti o avarie. Acest rulment diferential Dana Spicer 211-75 este una din piesele originale din depozitul nostru care te poate ajuta sa previi defectiunile grave. Daca schimbarea directiei a devenit o problema sau daca se aud zgomote puternice, e posibil sa fie vina transmisiei. Iar in transmisie un rol important il au rulmentii. Ii avem. Vino sa ii ridici!

In aceasta lume cu susul in jos, este o adevarata maiestrie sa poti sintetiza informatiile de care ai nevoie. Esti plimbat dintr-un site la altul si esti nevoit sa culegi ca un mic Sisif micile bucatele ca sa poti construi un intreg din care sa inteegi ceva. In afacerea ta este aproape imposibil sa te ocupi si de contracte, si de angajati si de cadrul legislativ, si sa mai poti aloca timp si pentru utilajele tale Nu te impacienta. Lasa ca ne ocupam noi. Avem oamenii, avem informatiile, avem si timpul, Le punem cap la cap si, cand ne soliciti, iti oferim exact ce ai nevoie.

Rulment diferential Dana Spicer 211-75 ca o apa cristalina
Designul extrem de functional al rulmentului asigura o uzura redusa in interiorul sau. Articolul preia greutatea utilajului. Acesta se monteaza intre reductor si fuzeta, asigurand transmisia de putere. Se recomanda intotdeauna schimbarea rulmentilor diferential in pereche. Pentru o reparatie completa, se recomanda, de asemenea, si inlocuirea simeringului de butuc. Nu uitati! Lubrifiere, lubrefiere, lubrefiere!

Consultanta gratuita- chiar mai bine decat te astepti!
Sectorul nostru, exclusivamente tehnic, este unul in care au loc permanente upgrade-uri si update-uri. Ziua si actualizarea ca sa zicem asa. Aceasta inseamna ca trebuie sa tinem pasul cu tot ce se intampla nou ca sa putem infrunta incercarile. Si noi si antreprenorii din sector. Gasca noastra de consultanti va fi pregatita sa iti preia cazul, indiferent de ce caracter de noutate si dificultate contine. Apeleaza-I doar cu incredere si spune-le ce te doare!

Garantie
Produsele cu care alegem sa ne aprovizionam sunt articole performante si sigure, verificate in ani multi de functionare si apreciate in review-urile care le insotesc. Si ca sa nu fie nicio scapare, pentru ele, deci si pentru acest rulment diferential Dana Spicer 211-75 primesti un certificat de garantie valabil 6 luni de zile pentru defectiunile din fabrica! Comanda cu toata increderea, mergem pe risc zero!

Livrare
Expedierea produselor noastre, indiferent de marime sau complexitate, se face in conditii de siguranta si cu rapiditate. Mergem, in general, pe colaborarea cu firmele de curierat pentru ca s-a dovedit eficienta si fezabila. Dar asta nu inseamna ca nu poti veni chiar tu la sediul firmei ca sa ridici personal piesa de schimb dorita. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier. Ajunge in maxim 24 de ore.

Montaj
Montajul acestui rulment, contine o doza substantiala de complexitate. De aceea, el poate imbunatati performanta utilajului sau o poate compromite. Nu te aventura sa executi tu operatiunea daca nu ai pregatirea necesara pentru ca e vai. O reparatie care sa se termine cu o noua defectiune este ultimul lucru pe care ti-l doresti. Lasa mai bine un mecanic adevarat sa definitiveze procesul de revigorare.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura