Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set surub piulita dinte Bobcat 542

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 542
Out Of stock
Descriere
Daca nici tu nu te multumesti cu putin, vorbim aceeasi limba. Calitatea este un criteriu esential in alegerea pieselor de schimb, pentru obtinerea randamentului dorit. Dintii utilajului tau trebuie sa fie fixati ferm pe pozitiile lor, ca tu sa poti lucra eficient, in ritmul in care ti-ai propus. Pentru o fixare excelenta a acestora, avem pentru tine un set surub piulita dinte Bobcat 542 impecabil, ce contine piese extrem de rezistente si de fiabile. Sarcinile sunt, ce-i drept, dificile, dar, asa mici cum le vezi, surubul si piulita lui le infrunta fara probleme. Mai au nevoie de un montaj efectuat ca la carte si rezultatele te vor suprinde.

Ne plac rezolvarile rapide si eficiente. Si, desigur, ne place sa vedem utilajele fericite. Hai sa te invatam cum sa-ti mentii utilajul in forma maxima vreme indelungata! Gasesti la noi o gama generoasa de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor, dar si o echipa de specialisti pregatita sa-ti ofere suport tehnic pas cu pas, ca sa nu pierzi timp pretios. Suna-ne! Vei economisi si timp, si bani, si energie.

Set surub piulita dinte Bobcat 542 - o alegere inspirata pentru o functionare impecabila!
Pentru utilajul tau, fiecare piesa, mai mare sau mai mica, este importanta si necesara. Suruburile si piulitele nu fac exceptie, caci vezi bine ca fara de ele, nimic nu mai e cum a fost. Acest set surub si piulita dinte miniincarcator Bobcat 542 indeplineste misiunea prinderii si fixarii dintilor utilajului tau, cu impact considerabil asupra randamentului acestuia.

Cand dai de necaz, te ajutam sa iesi din impas!
Defectiunile sunt o paguba in bugetul tau, dar si un factor de stres. Depistarea cauzei si a solutiilor de remediere iti pot crea dificultati, de aceea ne-am propus sa simplificam lucrurile cat mai mult oferindu-ti consultanta gratuita. Specialistii nostri sunt la curent cu tot ce misca in domeniul dinamic al utilajelor si iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a depasi cu usurinta obstacolele. Simplu, rapid, eficient! Contacteaza-ne! Nu te costa nimic!

Nu te vom lasa sa astepti, caci intelegem urgenta ta. Iti vom livra acest set surub piulita dinte Bobcat 542 in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si pleaca spre tine. Iar daca esti prin apropiere, ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Pentru a te bucura de rezultate excelente, apeleaza pentru montaj la profesionisti, chiar daca ti se pare o bagatela montarea unui surub si a unei piulite. O interventie tehnica superficiala iti poate aduce surprize din cele mai neplacute si sigur nu vrei sa se intample asa. Daca ai nevoie, te punem in contact cu o echipa de incredere din zona ta de activitate.

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura