Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rola inferioara pentru excavator senile Volvo ECR38

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo ECR38
Out Of stock
Descriere
Iti doresti sa gasesti piese de schimb perfect compatibile cu utilajele tale la preturi avantajoase? Ai tras lozul castigator! La ACN Piese Utilaje, pe cate masinarii se fabrica, pe atatea produse gazduim si noi in depozit. Da, oricare ar fi defectiunea! Si sa nu crezi ca am uitat de oferta buna de care spuneam. Suntem siguri ca putem sa te surprindem placut! Unde mai bunem si ca standardele noastre nu coboara nicicand sub calitatea premium? Aceasta rola inferioara excavator senile Volvo ECR38 este un exemplu demn!

Ne-am facut o retea vasta de colaboratori din toate colturile tarii. Iti livram rapid si eficient produsele comandate, oriunde te-ai afla. Munte, mare sau ses, tu da-ne un semn, livratorii pleaca imediat spre tine! Aidoma ne sunt si serviciile. Consultanta tehnica gratuita o oferim telefonic oricand se iveste nevoia, iar echipa de mentenanta mobila poate veni imediat la punctul tau de lucru.

Rola inferioara excavator senile Volvo ECR38 - iti asigura eficacitate!
Dupa cum ii spune si numele, aceasta rola isi gaseste locul in partea de jos a senilei. Joaca un rol important in angrenarea senilei si mobilitatea utilajului. Sustine greutatea acestuia din urma, distribuind-o uniform pe intreaga suprafata a senilei. Asigura astfel o buna mobilitate si o manevrare usoara.

Calitate superioara de la A, la Z!
Noi stim ca pentru tine, un antreprenor de succes, nu este suficient ca piesele de schimb sa fie de calitate premium. Ai aceleasi asteptari si din partea serviciilor. Avem mereu in vedere nevoile clientilor nostri si ne modelam serviciile in functie de acestea. Profita de consultanta tehnica gratuita! De acum, un specialist va fi langa tine la fiecare pas din drum, nu te lasam sa calci stramb! Apeleaza-ne, abia asteptam sa ne auzim!

Livrare
Nu te pregati pentru perioade lungi de asteptare. Tu ne suni astazi pentru a comanda aceasta rola inferioara pentru excavator senile Volvo ECR38 potrivita pentru nevoile tale, iar maine il vei si primi. Da, curierii nostri sunt super rapizi!

Montaj
Evita defectiunile majore nu numai prin alegerea pieselor de schimb de inalta calitate, dar si prin montarea corecta a acestora. Apeleaza la un specialist! Protejeaza-ti investitia!

Specificatii tehnice

Diametru filet - 12mm
Diametre - 60/69/95/123mm
Lungime - 161mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura