Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rola inferioara pentru excavator senile Volvo ECR28

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo ECR28
Out Of stock
Descriere
Atunci cand alegi piesele de schimb pentru utilajele tale, sunt multi factori care trebuie luati in considerare. Ii amintim pe cei principali: calitatea, compatibilitatea si oferta. Le luam pe rand, in regula? Iti putem spune de la bun inceput ca in depozitul nostru gasesti numai produse de calitate superioara, atent alese de catre tehnicienii nostri. Aceasta rola inferioara excavator senile Volvo ECR28 de care ai nevoie nu dezamageste. Dimpotriva, iti depaseste cu usurinta asteptarile!

A doua caracteristica esentiala, compatibilitatea. Cu ajutorul filtrelor de cautare avansata este usor sa gasesti piesele potrivite. Totusi, nu strica niciodata sa le ceri ajutorul specialistilor nostri. Ei iti vor oferi informatii complete de fiecare data. Tot ei iti povestesc si despre montaj, livrare si oferta. Cea din urma suntem siguri ca te va surprinde placut de fiecare data. Numerele de telefon le gasesti in sectiunea Contact. Noi suntem mereu pregatiti sa te ajutam!

Rola inferioara excavator senile Volvo ECR28 - pregatita de performante de top!
Dupa cum ii spune si numele, aceasta rola isi gaseste locul in partea de jos a senilei. Joaca un rol important in angrenarea senilei si mobilitatea utilajului. Sustine greutatea acestuia din urma, distribuind-o uniform pe intreaga suprafata a senilei. Asigura astfel o buna mobilitate si o manevrare usoara.

Calitate superioara de la A, la Z!
Noi stim ca pentru tine, un antreprenor de succes, nu este suficient ca piesele de schimb sa fie de calitate premium. Ai aceleasi asteptari si din partea serviciilor. Avem mereu in vedere nevoile clientilor nostri si ne modelam serviciile in functie de acestea. Profita de consultanta tehnica gratuita! De acum, un specialist va fi langa tine la fiecare pas din drum, nu te lasam sa calci stramb! Apeleaza-ne, abia asteptam sa ne auzim!

Livrare
Nu te pregati pentru perioade lungi de asteptare. Tu ne suni astazi pentru a comanda aceasta rola inferioara pentru excavator senile Volvo ECR28 potrivita pentru nevoile tale, iar maine il vei si primi. Da, curierii nostri sunt super rapizi!

Montaj
Evita defectiunile majore nu numai prin alegerea pieselor de schimb de inalta calitate, dar si prin montarea corecta a acestora. Apeleaza la un specialist! Protejeaza-ti investitia!

Specificatii tehnice

Diametru filet - 12mm
Diametre - 60/69/95/123mm
Lungime - 161mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura