Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland T4000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T4000
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland T4000 este compatibila cu tractorul tau si merita din plin sa o achizitionezi! Nu numai pretul scazut o recomanda, ci si faptul ca poti fi sigur de calitatea ei superioara. A fost fabricata in Europa si testata indelung pentru a-ti asigura o perioada lunga de timp de utilizare. Piesa vine insotita de certificat de garantie si de un o-ring inclus in pret. El este fabricat din cauciuc moale si se va modela foarte bine pe conturul pompei chiar daca este vremea rece.

Stim ca uneori clientii intampina dificultati in gasirea piesei potrivite utilajului lor. Pentru asta am pregatit un serviciu de consultanta gratuita si aici afli exact ce te intereseaza despre achizitia pe care doresti sa o faci. Este mult mai usor pentru clientii care vor sa castige cat mai mult timp si au nevoie de piesele de schimb de urgenta. Din acest motiv avem si service-uri mobile care pot interveni oricand fara sa fie nevoie sa se deplaseze utilajul.

Pompa de alimentare New Holland T4000 - te asteapta sa ceri oferta!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland T4000 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Pompa de alimentare New Holland T4000 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura