Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland T4050N

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T4050N
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland T4050N este o piesa desavarsita! Faptul ca producatorii europeni au reusit sa faca aceasta bijuterie care sa te coste atat de putin si sa-ti ofere atat de mult este fantastic! Ai rezistenta, eficienta, spor in lucru, absolut tot ceeea ce te astepti de la o piesa de schimb! Este perfect compatibila cu tractorul tau si iti protejeaza motorul. Sa nu uitam nici ca pompa de combustibil nu vine de una singura, aduce cu ea si un o-ring special, diferit de cel clasic! Acesta este din cauciuc moale, usor de modelat, in special pe vreme rece.

In caz ca ai nevoie de montajul acestei pompe de motorina, nu ezita sa ne ceri ajutorul folosind formularul de pe site sau sunandu-ne la numerele afisate. Suntem mereu pregatiti sa oferim tot ajutorul clientilor nostri. La ACN Piese Utilaje ai toata gama de servicii de mecanica pentru utilaje grele! Profesionistii nostri pot efectua toate tipurile de reparatii si pot veni cu planuri de mentenanta personalizata care sa te ajute sa redobandesti toate functiile utilajului pe care il detii.

Pompa de alimentare New Holland T4050N - merita din plin sa faci aceasta alegere!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland T4050N vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Pompa de alimentare New Holland T4050N se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura