Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Surub cardan punte tractor Ford 8630

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 8630
Out Of stock
Descriere
Cat e de masiv tractorul tau, parca-ti vine greu sa crezi ca s-ar impiedica de lipsa unui simplu surub. Dar, din pacate, asa stau lucrurile si trebuie sa intervii ca sa-l repui pe pozitii. Caci suruburile sunt esentiale pentru buna functionare a utilajului tau, de aceea trebuie sa pui calitatea pe primul plan. Acest surub cardan punte Ford 8630 este o piesa nemaipomenita, de cea mai buna calitate. Este fiabil si extrem de rezistent si asigura o fixare impecabila, daca este corect montat.

Foloseste doar piese calitative daca-ti doresti randament maxim si o durata extinsa de viata a utilajului tau. Este mult mai simplu si mai ieftin sa-l mentii in forma decat sa il inlocuiesti prematur. Hai sa te invatam ce, cum si cand sa faci ca sa-ti pastrezi utilajul sanatos cat mai mult timp si sa-i imbunatatesti performantele. Suna-ne!

Surub cardan punte Ford 8630 - o alegere inteleapta pentru un plus de performanta!
Utilajul tau este compus dintr-o sumedenie de piese, mai mari sau mai mici, fara de care intregul n-ar mai fi intreg si functionarea sa ar fi compromisa. Spre exemplu, acest surub cardan punte Ford 8630 este destinat fixarii bridei cardanului, va sa zica, asa pispirel cum este, are un rol foarte important, nu-l neglija.

Vrei sa afli mai multe? Ai consultanta din partea casei!
Facem lucrurile sa fie mai simple, pentru ca pretuim timpul, dar si satisfactia clientilor nostri. Specialistii nostri sunt la curent cu cele mai noi informatii din lumea utilajelor, astfel ca, atunci cand ai nelamuriri sau nu reusesti sa descalcesti itele vreunei defectiuni, poti apela cu incredere la noi. Vei primi informatii pretioase, tintite pe nevoile utilajului tau, ca sa poti rezolva problemele fara sa-ti mai bati capul. Contacteaza-ne! Avem noi grija sa scapi de griji!

Fii fara griji, caci esti asigurat. Acest surub cardan punte fata pentru tractor Ford 8630 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Astfel de cazuri sunt extrem de rare, dar pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Stai linistit, iti intelegem urgenta si iti vom livra acest surub cardan punte Ford 8630 super rapid. Ajunge la tine in aproximativ 24 de ore in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online . Iar de esti pe aproape, poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Pentru o functionare impecabila, montajul are o importanta deosebita. Degeaba piesa este de calitate, daca este incorect montata. N-ai sa ai rezultatele asteptate, nici pe departe. Ca sa te asiguri ca totul va merge brici, lasa montajul in mainile profesionistilor. De nu stii la cine sa apelezi, da-ne de veste si iti trimitem noi o echipa specializata.

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura