Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Surub cutie viteze Fiat Kobelco W110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco W110
Out Of stock
Descriere
Chiar de ti se pare o piesa banala, surubul este un element esential, indispensabil functionarii in parametri optimi a utilajului tau. Trebuie sa tii cont de dimensiuni dar si de alte particularitati, in functie de diferitele componente pe care le are de fixat. Alege suruburile potrivite si asigura-te ca sunt calitative si rezistente, pentru a te asigura de o fixare impecabila . Acest surub cutie viteze Fiat Kobelco W110 este o alegere nemaipomenita, caci este fiabil si super rezistent.

Utilajul tau are nevoie de astfel de piese de cea mai buna calitate pentru a putea infrunta cu brio provocarile de zi cu zi, care nu-s deloc usoare. Le vei gasi la noi oricand iti sunt necesare, pentru a-ti mentine utilajul in cea mai buna forma. Iar de ai nevoie de indrumare, specialistii nostri iti stau la dispozitie. Ne poti contacta online sau telefonic. Te asiguri ca achizitionezi piesele potrivite remedierii defectiunii cu care te confrunti, dar si ca vei sti ce ai de facut in continuare ca sa mearga treaba brici.

Surub cutie viteze Fiat Kobelco W110 - un ajutor de nadejde!
Masinaria ta se asemana cu un puzzle in care fiecare piesa are locul si rolul sau, toate la fel de importante pentru desavarsirea ansamblului. Chiar si piese simple si atat de uzuale cum sunt suruburile se dovedesc indispensabile. Acest surub cutie viteze Fiat Kobelco W110 este destinat fixarii bridei cardanului. Asigura-te ca folosesti suruburi potrivite necesitatilor tale, de cea mai buna calitate, si te vei bucura din nou de performantele utilajului tau.

Vrei informatii suplimentare? Contacteaza-ne!
Stim cat de mult conteaza sa fii bine informat si sa nu pierzi vremea cautand raspunsuri. Acum ai acces rapid la informatiile de care ai nevoie - telefonic sau in scris, tu alegi modul de comunicare. Echipa noastra de specialisti se documenteaza in permanenta pentru a-ti putea oferi cele mai eficiente solutii pentru remedierea defectiunilor cu care te confrunti, dar si pentru a-ti putea concepe, la nevoie, un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau. Ca sa-ti fie cat mai usor sa razbati, contacteaza-ne! Consultanta este gratuita!

Comanda cu incredere, caci n-ai motive sa-ti faci griji. Acest surub cutie viteze pentru incarcator frontal Fiat Kobelco W110 beneficiaza de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Desi nu credem sa fie nevoie de ele, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Pentru ca timpul este pretios, ne vom misca foarte rapid si iti vom livra acest surub cutie viteze Fiat Kobelco W110 in aproximativ 24 de ore in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online . Daca esti pe aproape, poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Fara un montaj corespunzator, rezultatul lasa de dorit. Daca vrei sa obtii maxim de la noua piesa, asigura-te ca montajul este realizat de persoane calificate, care stiu exact ce au de facut. Altfel, ai putea avea surprize.

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura