Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set surub si piulita dinte buldoexcavator Caterpillar 416

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416
Out Of stock
Descriere
Masinaria ta e un organism complex, in care fiecare piesa isi are rolul bine definit si indispensabil. Ca-i mai mare sau mai mica, ori ca are o misiune mai grea sau mai usoara, ai nevoie de toate piesele ca sa-ti iasa puzzle-ul. Cu suruburi si piulite ne jucam de mici copii, n-ai zice ca-s cine stie ce, dar uite ca fara ele utilajul are de suferit. Dintii cupei buldoexcavatorului tau trebuie sa fie bine prinsi la locul lor, altfel ii pierzi pe drum sub povara sarcinilor grele. Alege acest set surub piulita dinte Caterpillar 416 de cea mai buna calitate. Iti ofera rezistenta de care ai nevoie pentru o cursa luna de munca dificila.

Detaliile conteaza, chiar si intr-un mediu atat de lipsit de finete cum este cel in care lucrezi. Asigura-te ca folosesti doar piese de cea mai buna calitate si iti vei mentine masinaria in forma multa vreme, crescandu-i speranta de viata. Le vei gasi la noi ori de cate ori ai nevoie. Suntem bine dotati, convinge-te! Si daca ai nevoie de indrumare, nu ezita sa ne spui care-i problema. Te scoatem din impas! Avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor care vor identifica rapid cele mai bune solutii pentru utilajul tau, usurandu-ti considerabil misiunea. Suna-ne!

Set surub piulita dinte Caterpillar 416 - la datorie pe termen lung!
Utilajul tau e un organism complex si fiecare chichita conteaza, chiar si un banal surub si o banala piulita. Si trebuie sa recunosti ca fara ele activitatea ta ar avea de suferit. Miititele, dar de mare folos. Acest set surub si piulita dinte buldoexcavator Caterpillar 416 este destinat prinderii si fixarii dintilor de la cupa utilajului tau.

Avem grija sa n-ai griji!
Orice defectiune pare o corvoada, te intelegem perfect. Alergatura, timp pierdut, dileme, stres, nervi - cam cu astea te confrunti. De aceea ne-am propus sa simplificam lucrurile. Cum ar fi sa poti rezolva problema fara sa treci prin toate astea? Acum se poate, caci noi cei de la ACN cu asta ne ocupam si o facem cum stim noi mai bine. Punem la bataie calitate, pasiune, inspiratie si promptitudine ca sa alungam stresul, grijile si consumul inutil de timp si energie. Asadar, cand utilajul tau da semne de oboseala, da-ne un telefon! Consultanta e gratuita!

Promptitudinea este foarte importanta pentru noi si cum nici tu n-ai chef sa astepti, iti livram acest set surub piulita dinte Caterpillar 416 super rapid. Il vei primi in aproximativ 24 de ore din momentul lansarii comenzii. Ce ai de facut este sa ne suni sau sa soliciti online o oferta si ne punem in miscare. Ai si posibilitatea sa vii sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei. Cum ti-e mai usor!

Pentru rezultate maxime, nu lasa montajul pe mainile oricui spune ca se pricepe. Lucreaza cu profesionisti, e mai sigur. N-ai de ce sa risti un montaj incorect, sa pierzi vremea de doua ori. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, da-ne de veste si ti-i trimitem noi!

Surub M12x50 (din care 30 filet)
Cap hexagonal pentru cheie de 19
Piulita M12 cu frana
Trimite mesaj
Din Gura in Gura