Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set surub si piulita dinte buldoexcavator Caterpillar 414

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 414
Out Of stock
Descriere
De surubareala nu scapi, ca asa-s ele, utilajele. Cat le vezi de masive, se impotmolesc in niste chestii atat de mici in comparatie cu ele. Si chiar de nu-ti pare mare scofala sa cumperi suruburi si piulite, afla ca nu poti alege chiar asa, la intamplare. Caci de ele depind multe in structura masinariei tale. Dintii cupei, spre exemplu, nu stau acolo fara sustinere, trebuie fixati cat mai bine, cu un set surub piulita dinte Caterpillar 414 de cea mai buna calitate. Piese rezistente, durabile, ce nu cedeaza cu una, cu doua. Caci nici greutatea pe care o au de infruntat nu e de ici, de colo.

Gasesti la noi orice piese ti-ar trebui pentru intretinerea utilajului tau. Le-am ales cu maxima exigenta, pentru ca stim cat de importanta este calitatea si nu facem compromisuri. In plus, iti oferim si suport tehnic, ca sa identifici simplu si rapid solutiile de care ai nevoie. Suni, ne expui situatia pe scurt si iti spunem noi ce-i de facut, nu-i nevoie sa-ti mai bati tu capul. Cu aliati de nadejde, depasesti cu usurinta obstacolele!

Set surub piulita dinte Caterpillar 414 - o alegere isteata!
Utilajul tau e un organism complex si fiecare chichita conteaza, chiar si un banal surub si o banala piulita. Si trebuie sa recunosti ca fara ele activitatea ta ar avea de suferit. Miititele, dar de mare folos. Acest set surub si piulita dinte buldoexcavator Caterpillar 414 este destinat prinderii si fixarii dintilor de la cupa utilajului tau.

Avem grija sa n-ai griji!
Orice defectiune pare o corvoada, te intelegem perfect. Alergatura, timp pierdut, dileme, stres, nervi - cam cu astea te confrunti. De aceea ne-am propus sa simplificam lucrurile. Cum ar fi sa poti rezolva problema fara sa treci prin toate astea? Acum se poate, caci noi cei de la ACN cu asta ne ocupam si o facem cum stim noi mai bine. Punem la bataie calitate, pasiune, inspiratie si promptitudine ca sa alungam stresul, grijile si consumul inutil de timp si energie. Asadar, cand utilajul tau da semne de oboseala, da-ne un telefon! Consultanta e gratuita!

Promptitudinea este foarte importanta pentru noi si cum nici tu n-ai chef sa astepti, iti livram acest set surub piulita dinte Caterpillar 414 super rapid. Il vei primi in aproximativ 24 de ore din momentul lansarii comenzii. Ce ai de facut este sa ne suni sau sa soliciti online o oferta si ne punem in miscare. Ai si posibilitatea sa vii sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei. Cum ti-e mai usor!

Pentru rezultate maxime, nu lasa montajul pe mainile oricui spune ca se pricepe. Lucreaza cu profesionisti, e mai sigur. N-ai de ce sa risti un montaj incorect, sa pierzi vremea de doua ori. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, da-ne de veste si ti-i trimitem noi!

Surub M12x50 (din care 30 filet)
Cap hexagonal pentru cheie de 19
Piulita M12 cu frana
Trimite mesaj
Din Gura in Gura