Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor John Deere 230b

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 230b
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-ti campul vast lustruit de soare, tractorul rasunand puternic, dar intr-o clipa, motorul isi pierde din tarie. Tu iti dai seama ca productivitatea ta ar putea scadea vertiginos. Ce ai face in acest caz? Nu lasa ca mici defectiuni ale utilajului tau sa iti incetineasca ritmul muncii! Pentru asta, ai nevoie de o pompa alimentare tractor John Deere 230b de top.?

Pentru a-ti prelungi durata de viata a tractorului si a evita problemele neprevazute, este recomandat sa inlocuiesti componentele la primele semne de uzura. Fie ca muncesti intreaga zi pe camp sau ca ai de transportat materiale grele, poti conta pe fiabilitatea oferita de ACN Piese Utilaje. Alegand acest produs, vei beneficia de un raport calitate-pret excelent si de solutiile tehnice ideale pentru orice provocare. Ia legatura cu un consultant tehnic! Acesta iti va oferi toate detaliile necesare.

Nu lasa motorul in pana! Alege o pompa alimentare tractor John Deere 230b de top!
Produsul de fata este piesa cheie care mentine motorul in miscare. Produs european, calitate certificata, aceasta pompa de alimentare este rezistenta la solicitari repetate si te asigura de functionarea optima a sistemului de alimentare.

Impreuna suntem la un pas distanta de performante uluitoare!
Nu astepta sa fie prea tarziu! O pompa functionala este vitala pentru operatiunile tale zilnice. In cazul in care ai intrebari, echipa noastra este pregatita sa iti ofere toate informatiile necesare. Procesul de achizitie este unul rapid si usor. E bucuria noastra sa iti stam la dispozitie pentru orice intrebari sau asistenta tehnica. Contacteaza-ne si impreuna vom asigura o funcionare de lunga durata a utilajului tau!

Livrare
Ai garantarea livrarii rapide! Prin stocul permanent, aceasta pompa alimentare tractor John Deere 230b va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore dupa plasarea comenzii. Astfel, nu pierzi nicio clipa de productivitate.

Montaj
Recomandam mereu la livrarea sa fie efectuata de catre profesionisti. Si nu uita, noi oferim si servicii de montaj, pentru a te asigura ca totul este executat impecabil!

Specificatii tehnice
Distanta intre cele 2 gauri de prindere este de 6o de mm, iar diametrul gaurilor este de 9mm
2 stuturi (admisie si evacuare) - M14, diametru 14mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura