Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor John Deere 1110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 1110
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-ti un camp vast, soarele stralucind peste culturi si tu, la volanul tractorului tau. Totul merge bine, pana cand utilajul se opreste brusc. Motorul tau adorat refuza sa porneasca. E oare o defectiune a pompei de alimentare? Ai nevoie rapid de o solutie fiabila, pentru ca timpul in agricultura nu iarta intarzierile. Acum, iti oferim solutia perfecta - o pompa de alimentare tractor John Deere 1110 premium, direct din depozitul nostru.

Aceasta pompa de inalta calitate, cu origine europeana garantata, este fabricata din materiale rezistente la uzura intensiva, asigurand functionarea optima a sistemului de alimentare al utilajului tau. Disponibila chiar acum, aceasta pompa de alimentare iti va revitaliza tractorul si te vei putea intoarce in camp fara griji.

Pompa de alimentare tractor John Deere 1110 - solutia pentru utilaje de top!
Aceasta piesa iti garanteaza performanta de care ai nevoie pentru a-ti mentine tractorul in miscare. Fabricata din materiale durabile si rezistente, aceasta pompa de alimentare promite fiabilitate la utilizari repetate si este gata sa iti asigure un debit constant de combustibil filtrat catre pompa de injectie, chiar si in cele mai solicitante conditii de lucru. Cu un pret competitiv si o disponibilitate asigurata, nu vei fi niciodata lasat in pana.

Incepe colaborarea cu specialistii ACN Piese Utilaje!
Nu astepta ca timpul sa-ti joace feste! Incepe acum colaborarea cu noi si asigura-i masinariei performanta pe care o merita. Vino pe site sau contacteaza-ne telefonic pentru a beneficia de asistenta personalizata in alegerea produsului potrivit. Nu esita sa ne contactezi pentru orice intrebari sau asistenta tehnica - echipa noastra de specialisti este intotdeauna pregatita sa-ti ofere suportul necesar.

Livrare
Livrarea este rapida si eficienta, astfel incat sa poti avea aceasta pompa de alimentare pentru tractor John Deere 1110 in cel mai scurt timp posibil. De obicei in aproximativ 24 de ore de la confirmarea comenzii, avand totul gata pentru a te intoarce la munca de pe camp.

Montaj
Sa nu uitam de sfaturile tehnice. Pentru a asigura o durata de viata indelungata a noii tale componente, iti recomandam sa o verifici periodic si sa apelezi la expertii nostri pentru orice nesiguranta. In plus, oferim servicii de montaj la cerere, pentru a te asigura ca totul este executat corect.

Specificatii tehnice

Distanta intre cele 2 gauri de prindere este de 6o de mm, iar diametrul gaurilor este de 9mm
2 stuturi (admisie si evacuare) - M14, diametru 14mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura