Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set surub piulita dinte Bobcat S66

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S66
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau are nevoie de niste dinti zdraveni ca sa-si poata face treaba ca la carte, iar ei trebuie sa fie cat mai bine fixati pe pozitii, sa nu cedeze cu usurinta din pricina sarcinilor grele. Fixarea lor se realizeaza cu ajutorul unor suruburi si piulite anume concepute in acest scop si este esential ca acestea sa fie cat mai solide pentru a putea face fata provocarilor. Iti recomandam acest set surub piulita dinte Bobcat S66 de foarte buna calitate, ce te va ajuta sa rezolvi pe termen lung problema, caci piesele sunt extrem de rezistente si de fiabile. Se potrivesc perfect una cu cealalta, oferindu-ti o fixare excelenta si durabila.

Esti in locul potrivit pentru remedierea oricaror probleme tehnice ale utilajului tau. Am creat un spatiu prietenos si ofertant in care ai la dispozitie toate resursele de care ai nevoie pentru a-ti mentine utilajul in cea mai buna forma. In depozitul nostru, o sumedenie de piese de schimb de cea mai buna calitate asteapta cuminti sa intre in actiune. Pe de alta parte, specialistii nostri sunt pregatiti sa te asiste pentru a fi sigur ca faci achizitiile potrivite, oferindu-ti sfaturi pretioase pentru intretinerea utilajului tau pe termen lung. Si, in plus, iti oferim si servicii tehnice, incat sa poti remedia dintr-un foc orice defectiune. Suna-ne!

Set surub piulita dinte Bobcat S66 - pentru un plus de eficienta!
In arhitectura utilajului tau isi dau concursul o sumedenie de piese ca sa mearga treaba struna. Fiecare are rolul sau de care nu te poti lipsi. Acest set surub si piulita dinte miniincarcator Bobcat S66 este necesar pentru prinderea si fixarea dintilor utilajului tau, pentru maxima eficienta si o functionare ca la carte a acestuia.

Avem grija sa scapi de griji!
Si de dileme. Multitudinea de date tehnice iti poate da batai de cap in identificarea cauzei unei defectiuni sau in alegerea pieselor potrivite, dar nu-ti fa griji, suntem aici pentru a raspunde nevoilor tale printr-un serviciu de consultanta oferit gratuit de specialistii nostri. Orice problema tehnica ai intampina, contacteaza-ne si vom gasi solutia cea mai buna pentru a scapa de ea. Fara stres, fara batai de cap, fara sa pierzi vremea. Alege cum vrei sa comunicam - online sau telefonic - si problemele tale tehnice sunt ca si rezolvate! Rapid si simplu, dar si eficient!

Iti intelegem graba si nu te vom lasa sa astepti. Acest set surub piulita dinte Bobcat S60 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau solicita o oferta online . De asemenea, ai si posibilitatea sa vii la sediul nostru din apropierea Capitalei. Suntem bucurosi de oaspeti!

Poate nu pare mare scofala, fiind vorba de un surub si-o piulita, dar daca nu-s corect montate, rezultatele nu vor fi asa cum ti le doresti. Cel mai bine este sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti. Daca nu stii incotro sa te indrepti, te punem in contact cu un mecanic priceput din apropierea ta.

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura