Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Surub cardan central New Holland Versatile 256

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland Versatile 256
Out Of stock
Descriere
De l-ai demonta piesa cu piesa, ti-ai cam prinde urechile vazand ce-i acolo. Si fiecare piesa are un cuvant de spus, chiar si suruburile alea mici, pe care risti sa le incurci. Insa cu ajutorul nostru, le vei alege de fiecare data fix pe cele care iti sunt necesare in acel moment. Daca ai nevoie de un surub zdravan pentru fixarea bridei cardanului, acest surub cardan New Holland Versatile 256 este o alegere minunata, caci este super rezistent si fiabil. Montat corespunzator, isi face treaba ca la carte vreme indelungata. Este compatibil si cu modelul New Holland Versatile 256V.

Poti lucra eficient, cu randament maxim, daca-ti tii utilajul din scurt si nu-l lasi sa se imbolnaveasca. E stiut ca piesele se uzeaza in timp, mai ales intr-un mediu atat de solicitant - verifica periodic starea utilajului tau si cand constati nereguli, inlocuieste piesele cu probleme. Iti punem la dispozitie o gama generoasa de piese de schimb de cea mai buna calitate destinate utilajelor. Iar de ai nevoie de indrumare in alegerea celor potrivite, specialistii nostri iti stau la dispozitie. Contacteaza-ne!

Surub cardan New Holland Versatile 256 - eficienta, rezistenta, fiabilitate!
Utilajul tau este compus dintr-o sumedenie de piese, mai mari sau mai mici, mai simple ori mai complexe. De lipseste vreuna, cu siguranta ai o problema. Iar acest surub cardan New Holland Versatile 256 nu-i de ici, de colo, el este cel care fixeaza brida cardanului. Si, asa mic cum il vezi, joaca un rol important in structura utilajului tau.

Ai intrebari? Noi avem raspunsuri!
Cu atatea referinte tehnice si chichite, este firesc sa simti ca te iau durerile de cap incercand sa remediezi o defectiune. De aceea ne-am gandit ca ti-ar fi extrem de utila consultanta pe care ti-o oferim gratuit. Specialistii nostri sunt la curent cu cele mai noi informatii din domeniul dinamic al utilajelor. Isi bat ei capul ca sa nu ti-l mai bati tu. Orice nelamurire ai avea, cere-le sfatul. Poti sa ne scrii sau sa ne suni, cum doresti!

Comanda cu incredere, ai pentru acest surub cardan central pentru incarcator frontal New Holland Versatile 256 o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz ca prezinta defecte de fabricatie. Se intampla extrem de rar, dar pentru orice eventualitate, gasesti documentele necesare in interiorul coletului.

Te-ai hotarat? Suna-ne sau sa solicita o oferta online si acest surub cardan New Holland Versatile 256 pleaca spre tine. Il primesti in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Daca-ti este la indemana, ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Oricat de calitativa ar fi o piesa, daca nu-i montata asa cum trebuie, nu faci mare branza. Evita surprizele neplacute apeland pentru montaj la persoane calificate, care vor sti exact ce aspecte sa bifeze pentru a-ti asigura o functionare impecabila. Daca ai nevoie de o recomandare, da-ne de veste!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura