Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering palier pentru miniexcavator Case CK36

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CK36
Out Of stock
Descriere
Opteaza chiar acum pentru un simering palier miniexcavator Case CK36 din oferta noastra! Acest element este esential si protejeaza motorul miniexcavatorului. Daca nu vei schimba la timp simeringul uzat, aceasta va afecta functionarea corecta a motorului. Lucru pe care nu ti-l doresti, pentru ca te va costa mult mai mult decat un simering. Plasand comanda acum, vei intra in posesia acestui articol in aproximativ 24 de ore!

Maine, pe vremea asta, ai simeringul palier! Montajul il putem face tot noi sau te indrumam catre service-uri partenere. Ii poti contacta in orice zi lucratoare pe consultantii nostri daca doresti detalii! O gama variata de piese se gaseste disponibila in depozitul nostru. Ca sa mergi la sigur cu piesa dorita, solicita un strop de ajutor asistentilor nostri tehnici. Ei iti cauta piesa corecta si te ajuta cu toate informatiile legate de serviciile noastre! Crede-ne, nu doar ne laudam, chiar suntem cei mai buni!

Simering palier miniexcavator Case CK36 - te va surprinde extrem de placut!
Simeringul este o garnitura de etansare care se instaleaza cu scopul de a preveni scurgerea uleiului. Atunci cand un simering se defecteaza, poate avea loc pierderea de ulei din motor pe care acesta are rolul de a il etansa, motiv pentru care schimbarea lui este inevitabila. Daca observi pierderea de lichid, mergi cat mai repede la un service autorizat. In caz contrar, daca simeringul nu este inlocuit la timp, uleiul pierdut poate ?ajuta? intr-un timp foarte scurt la distrugerea motorului.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi? Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj? Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Acest simering palier pentru miniexcavator Case CK36 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest simering palier miniexcavator Case CK36 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca ?sanatos? la treaba!

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura