Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Termostat pentru miniincarcator Bobcat S160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Out Of stock
Descriere
Uneori, atunci cand te afli intr-o situatie neplacuta incep sa te treaca transpiratiile, sa iti creasca temperatura, iar pulsul sa o ia razna. Acelasi lucru i se intampla si utilajului tau daca nu are componente corespunzatoare. Investeste in acest termostat miniincarcator Bobcat S160 si lasa-ti utilajul doar pe mana pieselor de schimb de top.

Te preocupa in mod constant sanatatea utilajului tau sau te gandesti la acest aspect abia cand lucrurile incep sa devina vizibile? Asa cum preventia e cheia in vietile noastre personale si trebuie sa facem controale periodice, asa e indicat sa se intample si cu utilajul tau. Doar ca nu trebuie sa il duci la medic, ci e suficient sa verifici tu atarea pieselor din angrenajul lui. Iar la primele semne de uzura sa si actionezi. Si nu oricum, ci alegand componente inlocuitoare de cea mai buna calitate. Asa cum este si acest termostat original Bobcat pe care ti-l recomandam astazi.

Termostat miniincarcator Bobcat S160 - pentru ca doar investitia in piese de top merita!

Piesele calitative isi fac treaba ca la carte. Iar acest termostat care asigura si mentine agentul de racire al motorului utilajului tau la o temperatura constanta nu face nota discordanta!

Ca sa faci alegeri pertinente!

Am dezvoltat un serviciu gratuit de consultanta pentru tine, clientul nostru. Te ajutam cu toate intrebarile pe care le ai. Cu toate piesele de schimb de care ai nevoie. Astfel te poti asigura ca faci alegeri pertinente. Ne poti contacta cand vrei sa ai parte de piese perfect compatibile cu utilajul tau!

Termostat pentru miniincarcator Bobcat S160 e o componenta calitativa, ce va ramane in garantie vreme de 6 luni, incepand cu data achizitionarii.

Acest termostat miniincarcator Bobcat S160 va pleca spre tine prin intermediul unei firme de curierat. Astfel, in 24-48 de ore poate ajunge la tine. Iti reamintim ca ne poti contacta ori de cate ori ai nevoie de remedii pentru utilajul tau!

Montajul reprezinta modul in care ii arati utilajului si noii piese ca le apreciezi valoarea. Asa ca apeleaza doar la profesionisti!

Specificatii tehnice

Termostat tip B
Diametru 43,5mm
Inaltime 63,8mm
Se deschide la 82 grade Celsius
Trimite mesaj
Din Gura in Gura