Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Termostat pentru miniincarcator Bobcat 7753

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 7753
Cod produs
2R8OKAGU-AS
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este adapostul pieselor de schimb unde orice utilaj, chiar si din cele mai pretentioase, isi va gasi remediul! Dispunem de tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti mentine activitatea neintrerupta! Acest termostat miniincarcator Bobcat 7753 ocupa spatiul pe rafturile noastre, avand provenienta in atelierele Bobcat, lucru ce ii aduce reputatia de piesa calitativa! Fii printre fericitii clienti care opteaza pentru o dovada materializata a rezistentei!
Universul nostru tehnic insumeaza tot ceea ce iti doresti, iar angajatii nostri iti pun la dispozitie resursele necesare indeplinirii obiectivelor! Telul nostru este sa identificam problema ta si sa venim cu un remediu propriu care sa fie satisfacator! Indrazneste sa evoluezi si consulta-te cu cei mai informati operatori si totodata cere ajutorul echipei de asistenta tehnica atunci cand utilajul da semne de ingrijorare!

Achizitioneaza acest termostat miniincarcator Bobcat 7753 la cel mai bun pret!
Termostatul despre care iti vorbim isi indeplineste functia intr-o maniera profesionala facand cu brio fata zilelor intense de munca! Aceasta asigura si mentine agentul de racire al motorului la o temperatura constanta. Este o piesa indispensabila sistemului de care apartine si care va rezista indelung!

Informatia - sansa catre evolutie!
Succesul il vei cunoaste atata vreme cat intretii parteneriate profitabile! Acest lucru presupune sa iti alegi cu atentie sursele de informare! Serviciul nostru de consultanta este partenerul ideal in materie de idei si informatii! Alaturi de agentii nostri iti vei extinde orizonturile in ceea ce priveste sustinerea activitatii si vei alege piese din cele mai renumite categorii! Ai ocazia sa beneficiezi de cele mai avantajoase oportunitati!

Garantie
Pentru a pune stop indoielilor iti oferim pentru acest termostat pentru miniincarcator Bobcat 7753 un certificat de garantie! Acesta este valabil 6 luni pentru defectiunile din fabrica si vine la pachet cu factura produsului!

Livrare
Nu este vreme de pierdut! Din acest motiv, ne vom asigura ca acest termostat miniincarcator Bobcat 7753 iti va fi expediat in cel mai scurt timp, la adresa dorita! Iti doresti performanta? Vrei sa lucrezi cu cele mai moderne produse? Intra pe site!

Montaj
Montajul este lucrarea care recomanda un specialist, nu a un amator! Ia aminte la acest lucru atunci cand esti influentat catusi de putin de tentatia improvizatiilor! Crezi ca acum te costa mai putin? Stai sa vezi ce te va costa pe viitor! Asa ca investeste inteligent! Daca tot am realizat atatea lucruri pana in acest punct, ar fi inadecvat sa iei o decizie mai putin inspirata.

Specificatii tehnice

• Diametru exterior: 44mm
• Inaltime: 39.2mm
• Temperatura de deschidere 82 grade Celsius
Trimite mesaj
Din Gura in Gura