Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor Bobcat 6718415

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Out Of stock
Descriere
Acest senzor Bobcat 6718415 reprezinta modul nostru de a-ti arata ca ne pasa de tine si de utilajul tau. Nu vrem sa ai parte de momente in care defectiunile iti provoaca doar neplaceri, facandu-te si pesimist pe deasupra. Ne dorim sa ai avant puternic, determinare de nestramutat, optimism la cote maxime. Ne place sa stim ca prin ceea ce facem putem sustine si visurile celorlalti. Asa ca? de ce sa nu incepem cu visul tau?

Atunci cand iti doresti sa ai un utilaj care sa fie mereu pregatit de lupta, nu trebuie ca asta sa ramana doar la stadiul de dorinta. Este nevoie si de actiune. Nu e suficient sa vrei. Trebuie sa si faci ceva in directia respectiva. Si ce ai putea face mai bine decat sa investesti in piese de schimb de cea mai buna calitate?! Mai ales ca acestea se gasesc fix aici, la noi. Iar noi astazi iti recomandam sa incerci aceasta componenta originala Bobcat si sa incepi sa te bucuri de un utilaj care este pregatit pentru performanta! Iar apoi sa faci pasi mici, dar fermi spre a-ti indeplini cele mai marete dorinte. Stim ca poti sa o faci!

Senzor Bobcat 6718415 - pentru clipele cand stii ca o piesa de calitate te ajuta cu adevarat!

Un astfel de senzor este o componenta care depisteaza extrem de rapid neregularitatile. Asa ca te sfatuim sa o alegi, fiindca e o piesa de incredere!

Aici consultanta ocupa loc de cinste!

Ne face placere sa te cinstim si sa cinstim piesele de calitate. Avem un serviciu gratuit de consultanta pe care ti-l punem la dispozitie pentru momentele in care nu te poti hotari. Noi te putem ajuta sa iei decizia potrivita pentru tine si utilajul tau. Fara ezitari si fara teama te incurajam sa ne contactezi pentru a purta un dialog despre nevoile utilajului tau!

Ca sa vezi ca nu vorbim doar de dragul de a o face, iti dam si garantii. Un astfel de senzor Bobcat 6718415 va veni la tine impreuna cu un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru eventualele defectiuni din fabrica.

Reactionam rapid atunci cand auzim ca un senzor Bobcat 6718415 e ceea ce ai nevoie. Il pregatim numaidecat, il predam curierului, iar in 24-48 de ore piesa iti va bate la usa. Iar pana sa ajunga la tine, ai vreme sa consulti site-ul nostru pentru a vedea ce de piese de top ascunde.

Daca iti doresti ca acest senzor sa isi faca treaba asa cum trebuie, actioneaza corespunzator. Apeleaza doar la atelierele de specialitate!

Specificatii tehnice

Mufa 2 pini
Hexagon 22mm
Diametru interior filet 19.5
Inaltime 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura