Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor temperatura pentru motor JCB Dieselmax ecoMax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Out Of stock
Descriere
Motorul utilajului tau este incomplet fara un asemenea senzor temperatura motor JCB Dieselmax ecoMax performant. Si nu vorbim din amintiri sau din ce ni se pare ca am auzit pe la altii. A fost inzestrat cu un rol special, de care depinde siguranta si functionarea corecta a motorului. Noi nu ne jucam, el nu se joaca, asa ca nu te juca nici tu! Da-i masinii tale toate motivele sa isi execute sarcinile cu rezultate deosebite. Cu o astfel de piesa, nu vei fi prins pe picior gresit. Din partea noastra, ai tot suportul!

Internetul este plin de citate motivatoare. ?Incearca sa-ti faci datoria si vei afla indata cine esti?, spune unul dintre ele. De fiecare data, cu fiecare problema rezolvata, cu fiecare solutie gasita, cu tot ce facem in fiecare zi activa pentru noi si pentru clientii nostri, descoperim in noi insine noi puteri, noi resorturi. Curajul nostru creste, increderea in fortele noastre devine tot mai solida, devenim tot mai puternici si transmitem asta in jur. Clientii ne aleg nu doar pentru calitatea pieselor pe care le gasesc la noi ci si pentru cine suntem!

Senzor temperatura motor JCB DIESELMAX ecoMax - la linia de start, gata sa te serveasca
Senzorul de temperatura, daca se defecteaza sau transmite eronat, poate cauza cateva reactii in lant iar semnele se pot observa: senzor lichid de racire aprins, pornire grea (trebuie motorul tinut la cheie mai mult), motorul nu mai porneste, crestere consum combustibil, eroare catalizator, supraincalzire motor, indicator temperatura bord peste sau sub medie, fum la esapament.

Mayday, mayday defectiune! Te salveaza ACN!
Ai auzit ultimele stiri? Nu, nu cele despre de vreun parlit ajuns sef la institutia de stat. Ne referim la stirile despre cel mai tare serviciul de consultanta in domeniul pieselor de schimb pentru utilaje grele. Care iti identifica problema, care iti ofera o solutie personalizata, care iti recomanda piesa compatibila si care iti asigura, la cerere, si montajul. Exact cand te simti ratacit prin hatisul des si plin de primejdii al defectiunilor. Si tot pachetul este gratuit. Te-ai linistit? Suna-ne. Te salvam!

Garantie
Cumpara cu incredere acest senzor temperatura pentru motor JCB DIESELMAX ecoMax Nu putem ghici viitorul, dar ne-am gandit la solutii pentru orice situatii neplacute care te asteapta acolo. Astfel, piesa detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Livrare
Senzorul comandat de la noi cu atata nerabdare, va ajunge intotdeauna la tine rapid si sigur. Si nu-ti va insela increderea. Avem cele mai bune metode de expediere. De fapt, le acoperim pe toate. Inclusiv de a ridica produsul de la sediul nostru care, are portile deschise pentru tine zi de zi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate pe site sau, pentru si mai multe detalii, ajunge un simplu click utilizand datele din contact.

Montaj
Nu este nevoie sa citesti de 10 ori, ai inteles foarte bine din prima lectura, noi avem inclusiv solutia pentru montaj. Daca nu cunosti un mecanic in care sa ai incredere iti transmitem noi datele de contact ale unuia foarte bun, ba chiar si ale unui atelier mecanic utilat modern. Aici sau oriunde in tara. Colaboram doar cu profesionisti.

Specificatii tehnice:

? Inaltime - 24mm
? Diametru filet - 12mm
? Lungime - 64mm
? 2 pini tata
Trimite mesaj
Din Gura in Gura