Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set surub piulita Bobcat 7000986

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 7000986
Out Of stock
Descriere
Daca nu-s bine fixati, dintii utilajului tau vor incepe sa se clatine si chiar sa-si ia zborul. De aceea este important sa pui accent pe calitate chiar daca ai de ales doar un surub si o piulita. Nu le poti lua la intamplare, trebuie sa se potriveasca si sa fie cat mai rezistente pentru a avea rezultate pe masura asteptarilor. Cu acest set surub piulita Bobcat 7000986 care ti-a atras atentia, fixarea dintilor de la cupa utilajului tau va fi floare la ureche. Sunt piese de foarte buna calitate, fiabile si extrem de rezistente, gratie metalului special din care au fost fabricate. Se potivesc perfect una cu alta, asigurand o fixare impecabila. Daca-s montate corect, desigur.

Provocarile nu lipsesc in activitatea ta, de aceea este esential ca utilajul tau sa fie puternic. Intretine-l ca la carte si iti va oferi performante remarcabile vreme indelungata. Defectiunile il subrezesc, piesele de calitate ii dau forta. Se bazeaza pe tine pentru a-si putea face treaba in cele mai bune conditii. Iar tu te poti baza pe noi oricand ai nevoie de ajutor in ce priveste intretinerea utilajului tau. Ti-am pregatit o gama generoasa de piese de schimb de cea mai buna calitate, dar si o echipa de specialisti pregatiti sa-ti ofere cele mai bune solutii. Suna-ne!

Set surub piulita Bobcat 7000986 - o alegere isteata!
Utilajul tau este compus dintr-o sumedenie de piese, de nu stii de unde sa te apuci de-ar fi sa le faci inventarul. Si, culmea, toate-s de trebuinta, nu poti face abstractie nici macar de un banal surub. Acest set surub si piulita Bobcat 7000986 este destinat prinderii si fixarii dintilor de la cupa utilajului tau si o face ca la carte. Ai nevoie de aceste piese marunte pentru a-ti vedea utilajul in stare perfecta de functionare.

Specialistii nostri raspund intrebarilor tale!
E firesc sa ai nelamuriri, cu atatea piese si atatea aspecte de bifat, de aceea venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta gratuita. Echipa noastra de specialisti este pregatita sa dea curs solicitarilor tale, oferindu-ti prompt raspunsurile de care ai nevoie si identificand cele mai avantajoase solutii pentru intretinerea utilajului tau. Contacteaza-ne telefonic sau online, cum preferi!

Promptitudinea este o valoare importanta pentru noi, astfel ca iti vom livra acest set surub piulita Bobcat 7000986 in cel mai scurt timp, in orice localitate din tara. Tot ce ai de facut este sa ne suni sau sa soliciti online o oferta si ne punem in miscare. Ai posibilitatea sa ne vizitezi la sediul nostru din apropierea Capitalei. Ne-am bucura sa facem cunostinta!

Chiar de pare o bagatela montarea unui surub, iti recomandam sa apelezi la persoane calificate daca vrei sa te bucuri de cele mai bune rezultate. Daca ai nevoie, iti trimitem noi niste mesteri priceputi din zona ta de activitate.

se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura