Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering varf antebrat telescopic parte mobila Case 590SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 590SR
Out Of stock
Descriere
O defectiune inghite si timp, si bani, si energie, oricat de simpla ar parea. Oricum ai da-o, iti perturba activitatea, te tine pe loc si te mai face sa scoti si bani din buzunar. Ne straduim sa minimizam cat mai mult impactul defectiunilor asupra ta si sa-ti punem la dispozitie remedii excelente, care sa iti asigure maxima eficienta. Acest simering varf antebrat telescopic Case 590SR care ti-a atras atentia da dovada de super rezistenta oricat de intens ar fi solicitat. Si se scalda intr-un mediu destul de nefavorabil, trebuie sa recunoastem. Insa nu-ti fa griji, se descurca de minune. Si are sa-ti placa si la pret!

De la bine la mai bine, la si mai bine - cam asa ne place sa facem lucrurile, evoluand constant. Anii de experienta pe care ii avem in spate ne-au invatat enorm de multe despre universul utilajelor si nevoile lor, incat iti putem oferi cele mai eficiente solutii pentru intretinerea lor optima. Ba chiar mai mult, iti poti stimula utilajul sa devina si mai performant, imbunatatindu-i eficienta cu fiecare interventie tehnica pe care i-o asiguri. De ce sa te chinui lucrand cu felurite lipsuri, cand poti sa-ti intretii utilajul la nivel inalt fara eforturi prea mari? Suna-ne si afla cum!

Simering varf antebrat telescopic Case 590SR - o alegere excelenta!
Orice piesa, cat de mica ori de simpla, are rolul si importanta sa in functionarea optima a utilajului tau si, cand cedeaza, echilibrul mecanismului se rupe. Fara contributia acestui simering varf antebrat telescopic parte mobila buldoexcavator Case 590SR utilajul tau nu si-ar putea duce la indeplinire misiunea. Este o garnitura de etansare nelipsita in structura utilajului tau, fiind supusa unor factori nu tocmai prietenosi, de aceea este important sa fie realizata din materiale cat mai rezistente. Simeringul acesta este destinat varfului partii mobile a antebratului telescopic al utilajului tau. Deteriorarea sa duce la pierderi de fluid si, in timp, la uzura componentei pe care este montat. Inlocuieste-l de la primele semne si vei preveni probleme mult mai complicate.

Te sustinem la fiecare pas!
Ca sa fii sigur ca alegi fix piesele de care utilajul tau are nevoie, mai bine ne intrebi ori de cate ori ai dubii si chiar si atunci cand nu ai. Un sfat potrivit la momentul potrivit te poate scuti si de neplaceri, si de eforturi si cheltuieli inutile. Si cum nu-i intotdeauna simplu sa descalcesti itele unei defectiuni, ne-am gandit ca ti-ar prinde bine consultanta oferita gratuit de specialistii nostri. Solutionam orice aspect legat de intretinerea utilajului tau si te informam corect, complet, conform nevoilor tale. Contacteaza-ne!

Comanda linistit! In cazul exceptional in care acest simering varf antebrat telescopic Case 590SR ar avea defecte de fabricatie, esti perfect acoperit cu o garantie de 6 luni de la data facturarii. Certificatul de garantie si factura le regasesti in interiorul coletului.

Urgenta ta e prioritara pentru noi! Ne vom misca super rapid, incat acest simering varf antebrat telescopic Case 590SR poate ajunge la tine chiar a doua zi. Tot ce ai de facut este sa plasezi comanda, online sau telefonic, iar noi ti-l expediem de indata. De asemenea, ai si posibilitatea sa vii sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana.

Primesti piesa - e noua, e frumoasa, e promitatoare. Dar ce te faci daca nea Gica o monteaza asa cum stie el mai bine si te trezesti ca problema e departe de a fi rezolvata? Evita neplacerile pe care ti le poate aduce un montaj impropriu apeland la profesionisti care iti ofera garantia calitatii manoperei efectuate. E mai sigur, mai eficient si acum mai simplu, caci iti putem recomanda un mecanic de incredere din zona ta de activitate.

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura