Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa manuala de gresat pentru buldoexcavator Fiat Kobelco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco
Out Of stock
Descriere
Cand vorbesti de o defectiune, lucrurile sunt clare. S-a stricat piesa, trebuie schimbata, ne cauti pe noi, ti-o trimitem si situatia este rezolvata. Insa alte intrebari apar cand utilajul tau functioneaza si nu prea, cand inainteaza si nu prea, cand isi face treaba si nu prea. Atunci e destul de evident ca nu este o defectiune, ci antecamera ei. Iar problema poate fi foarte simplu rezolvata daca descoperi ca e doar o lipsa suparatoare de lubrifiant. N-o amana caci vei ajunge la defectiune. Cumpara repede de la noi aceasta pompa manuala de gresat Fiat Kobelco si ofera-i masinii un episod de gresare. Vei vedea ca totul revine la normal. Fa lucrurile la timp si timpul va lucra pentru tine.

Daca dai la radio volum, e placut, poate si dansezi. Insa daca dai la utilaj volum, in fiecare zi, vezi ca treaba functioneaza altfel. Nu dansezi, dar o mentenanta tot trebuie sa ii asiguri. Si nu o data, ci periodic. Programeaza-i asadar sedinte de intretinere periodice, verifica-i piesele inainte de inceperea programului de lucru si da-le un strat gras de vaselina. Si, nu mai ai nevoie de radio, danseaza oricum. In cazul in care muzica este confuza, nu ezita sa ne contactezi. Suntem aproape de chemarile tale. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie!

Pompa manuala de gresat Fiat Kobelco nu vine din Ceruri, vine de la ACN
Chestia e ca piesele de tipul rulmentilor si articulatiile nu capata mobilitate si protectie cu Doamne ajuta. Nu ca ar fi o idee rea dar nu functioneaza. Insa daca incerci cu o masina de gresat buna si o vaselina premium, viata se schimba. Componentele vor fi revigorate si protejate, iar lucrarea va avea un plus de eficienta.

Daca vesel vrei sa fii, nu-i asculta pe chibiti
Probabil ca primesti sfaturi de pe oriunde te-ai invartit. Chibiti cati vrei. Si, culmea, ca la un pahar de vin toate au sens si par bune. Dar cand le aplici? vai mama noastra. Asadar, daca vrei sa iti rezolvi problemele, fie ele de reparatii, fie ele de intretinere, pune mana pe telefon si suna-ne pe noi. Specialistii din echipa noastra iti vor spune exact, ce, cum si unde trebuie. Si acum spun ei asa si este. Merita tot efortul. In plus, nu te costa nimic! O facem pentru tine.

Livrare
Aceasta pompa manuala de gresat ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa eliminam orice neintelegere ulterioara. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e rutina.

Montaj
Nimic rau nu se poate intampla daca optezi pentru un gresaj profesionist executat de un mecanic pregatit. Pompa va spread-ui vaselina exact cat si cum trebuie, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:
? Echipat cu piston cu actionare manuala
? Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
? garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
? capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura