Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Termostat pentru tractor Kubota L2501

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Out Of stock
Descriere
Termostat tractor Kubota L2501 este piesa de shimb pe care o cauti cu multa ardoare si cu o usoara doza de disperare? E firesc sa iti doresti o asemenea componenta cat mai rapid, fiindca viata motorului utilajului tau depinde de ea. Lasa anxietatea la o parte, caci noi ne miscam cu multa promptitudine cand vine vorba de livrare.

De-a lungul vremii am observat ca nu livram doar produsele de care clientii nostri au nevoie. Ci si expertiza noastra. Bucati din experienta noastra. Sfaturi. Recomandari. Ganduri bune. Le asezam pe toate in coletele pe care le trimitem spre tine. Insa niciodata nu uitam sa pregatim cu grija piesa de schimb care va determina bunul mers al utilajului tau. Calitate inainte de toate. Alege acest termostat original Bobcat si bucura-te de o piesa de clasa.

Termostat tractor Kubota L2501 - cand stii incotro trebuie sa te indrepti!

Acest termostat are menirea de a asigura si de a mentine agentul de racire al motorului utilajului tau la o temperatura constanta!

Cand experienta isi spune cuvantul!

Cand experienta isi spune cuvantul, te poti baza in totalitate pe ce afli. Avem un serviciu gratuit de consultanta pentru a preintampina nedumeririle tale. Iti stam la dispozitie cu tot ceea ce stim pentru a ne asigura ca vei face alegerea perfecta. Contacteaza-ne ca sa alegi corect!

Termostat pentru tractor Kubota L2501 e o piesa de schimb care va benificiaza de o garantie valabila timp de 6 luni, incepand cu ziua procurarii.

Termostat tractor Kubota L2501 e piesa de care ai nevoie? Nicio grija! O livram in 24-48 de ore ca sa te bucuri de sprijinul utilajului tau cat mai rapid! Iti aducem aminte ca ne poti contacta ori de cate ori ai intrebari!

Atunci cand vine vremea montajului, ai grija pe mana cui il lasi. O miscare gresita iti poate ruina timpul si investitia. Alege sa colaborezi doar cu ateliere de specialitate! Componenta e potrivita si pentru L2501F, L2501D si L2501H.

Specificatii tehnice

Termostat tip B
Diametru 43,5mm
Inaltime 63,8mm
Se deschide la 82 grade Celsius
Trimite mesaj
Din Gura in Gura