Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Surub New Holland V69389

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland V69389
Out Of stock
Descriere
Un surub, ce mare scofala? Dar uite ca fara el, activitatea ta este ingreunata. Hai sa rezolvam problema, doar n-o sa lasi ditamai utilajul pe tusa pentru un banal surub. Avem piesa de care ai nevoie, nu mai e nevoie sa cauti in stanga si-n dreapta. Un surub New Holland V69389 sau mai multe, dupa caz, asteapta sa plece spre tine in orice moment. Un semn si porneste la drum. O piesa de foarte buna calitate, fiabila si super rezistenta, pregatita sa infrunte provocari dificile si sa-si faca treaba cat mai bine.

Ca asa-i cu utilajele astea. Cand ti-e lumea mai draga, te trezesti ca-ti fac probleme. Dar nu dispera, poti preveni astfel de momente neplacute, daca monitorizezi starea lor constant. Orice mic simptom ai observa, contacteaza-ne si vom gasi cea mai buna solutie de remediere. Ca sa poti lucra fara intreruperi neprevazute, in ritmul in care ti-ai propus. Suna-ne, specialistii nostri iti stau la dispozitie!

Surub New Holland V69389 - o alegere inspirata!
Suruburi, suruburi - dar fiecare are rolul si particularitatile sale. Nu le poti folosi la intamplare, trebuie sa tii cont de anumite aspecte. Spre exemplu, acest surub New Holland V69389 este destinat fixarii bridei cardanului. Daca-ti doresti o functionare impecabila, alege intotdeauna piese de calitate, compatibile cu sistemul in care vor fi folosite.

Cand esti bine informat, treci cu bine prin orice impas!
Defectiunile nu-s placute, presupun o risipa considerabila de timp, energie si nu in utlimul rand bani. De aceea ne-am propus sa facem lucrurile cat mai simple si sa te scutim, astfel, de batai de cap. Ori de cate ori te confrunti cu vreo defectiune sau nu reusesti sa deslusesti limbajul utilajului tau, nu ezita sa ne contactezi. Iti oferim suportul tehnic de care ai nevoie, ca sa poti rezolva problema dintr-un foc. Tu alegi modalitatea prin care vom comunica - in scris sau telefonic. Este simplu si nu te costa nimic!

Nu-ti fa griji, nu risiti nimic. Acest surub New Holland V69389 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Factura si certificatul de garantie le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem, urgenta, de aceea iti vom livra acest surub New Holland V69389 super rapid. Ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. De asemenea, poti veni si la sediul nostru de langa Capitala, daca-ti este la indemana.

De vrei sa n-ai surprize, nu te incurca cu orice surubar, chiar daca-i vorba doar de un surub. Un montaj necorespunzator poate produce pagube considerabile. De ce sa risti? Apeleaza la profesionisti si mergi la sigur!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura