Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Surub cardan punte spate pentru buldoexcavator Case 580N

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580N
Out Of stock
Descriere
Achizitionarea unui surub cardan de calitate poate face diferenta in performanta utilajului tau, sau statul acestuia pe tusa. Este important sa optezi pentru componente realizate din materiale durabile si de calitate, pentru a asigura o functionare sigura si eficienta a utilajului. Un surub cardan performant va fixa corect brida cardanului buldoexcavatorului tau, oferind o experienta de lucru mai confortabila si mai productiva. In plus, prin achizitionarea unui surub cardan punte spate Case 580N calitativ, poti preveni problemele si costurile asociate cu reparatiile si inlocuirea componentelor. Echipa noastra de specialisti poate oferi consultanta tehnica gratuita, pentru a te ajuta sa alegi surubul cardan potrivit nevoilor utilajului tau. Suntem dedicati sa oferim produse si servicii de cea mai buna calitate, astfel incat sa poti avea incredere in performanta masinariei. Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe informatii si pentru a afla cum putem ajuta la maximizarea performantei vehiculului pe care il exploatezi.

Un surub cardan punte spate Case 580N este un articol de incredere!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Servicii de top, la un click distanta!

Ne dorim ca tu sa poti lucra in liniste, avand la dispozitie toate resursele pentru asta! Pentru ca ne pasa de bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Toate se vor intampla fara alte costuri pentru tine!

Acest surub cardan vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Transparenta in comercializarea pieselor de schimb nu este un deziderat pentru noi, este un ?must?! Nu s-ar putea altfel!

Iti faci griji despre durata livrarilor? In colaborarea cu noi nu exista mai tarziu, nu exista nu putem, nu exista mai asteapta! Vom livra acest surub cardan punte spate pentru buldoexcavator Case 580N super rapid. Suna-ne, sau solicita o oferta online .

Montajul componentei iti da batai de cap? Poti apela la sfaturile specialistilor nostri! Afla toate tips and tricks-urile necesare unui montaj ca la carte! In fond, bunastarea utilajului tau depinde de un montaj realizat asa cum trebuie!

Specificatii tehnice:
? d=7,8mm
? L=19mm
? cheie hexagonala - 8 mm
? fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura