Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Surub cardan punte spate New Holland B100C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100C
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau este masiv si complex. O sumedenie de piese il compun si daca-i lipseste chiar si un surub, treaba nu mai merge cum ar trebui. De aceea te si afli aici. Iar daca acest surub cardan punte New Holland B100C este cel de care are nevoie utilajul tau ca sa-si revina, vom rezolva rapid problema. Surubul acesta isi va indeplini fara probleme misiunea, daca este corect montat, pentru ca fiabilitatea si rezistenta sunt atuurile sale. Este pregatit sa duca mult si bine chiar si in conditii de solicitare intensa.

Iar de mai intampini si alte probleme tehnice, povesteste-ne despre ele si vom identifica cele mai bune solutii pentru remedierea lor. Suntem pregatiti sa intervenim cu piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate, dar si cu o echipa de specialisti care iti va oferi suport tehnic pas cu pas, ca sa nu mai bajbai tu in cautarea remediului potrivit. Suna-ne, e simplu!

Surub cardan punte New Holland B100C - un ajutor de nadejde!
Masinaria ta e ca un puzzle in care fiecare piesa are locul si rolul sau. De aceea, chiar si piese simple si atat de uzuale cum sunt suruburile se dovedesc indispensabile pentru functionarea in parametri optimi a utilajului tau. Spre exemplu, acest surub cardan punte New Holland B100C este responsabil cu fixarea bridei cardanului, nu te poti lipsi de el.

Sfatul potrivit in momentele-cheie te scoate din impas!
Stim cat de mult conteaza sa fii bine informat si sa nu pierzi vremea cautand raspunsuri. De ce sa-ti prinzi urechile in amanunte tehnice, cand poti obtine informatii sintetizate, la obiect, in doi timpi si trei miscari? Hai sa-ti explicam cum poti sa-i oferi masinariei tale intretinerea necesara pentru a se mentine mereu in forma si a evita surprizele neplacute. Specialistii nostri iti stau la dispozitie, contacteaza-ne! Consultanta e din partea casei!

Acest surub cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland B100C vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, pentru defectele de fabricatie. Desi se intampla rar astfel de cazuri, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Iti vom livra acest surub cardan punte New Holland B100C in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. La fel de bine, poti veni si la sediul nostru de langa Capitala, daca esti prin apropiere. Suntem bucurosi de oaspeti!

Este esential sa beneficiezi de un montaj realizat in cele mai bune conditii, de catre persoane specializate. Astfel, te asiguri ca nu arunci banii pe fereastra si ca te vei bucura de o functionare optima a utilajului in urma interventiei. Nu de alta, insa o piesa montata incorect le poate compromite si pe altele conexe. Mai bine iti iei masuri de siguranta si lasi montajul pe mainile profesionistilor.

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura