Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Decalimetru pentru cilindru compactor Bomag

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag
Out Of stock
Descriere
Cu acest decalimetru compactor Bomag aflat la noi in depozit, utilajul tau merge ca uns. Merge chiar uns. Nu te irosi in analize care iti mananca timpul, nu mai bate in nestire la tastele din laptop si nu mai suna la tot soiul de ?te rezolva baiatul?. Caci cel ce rezolva tot nu rezolva nimic. Cumpara dispozitivul de la noi si operatiunea ta de mentenanta va dura ceva mai putin decat un cantecel pop-rock. La noi vei gasi tot ceea ce ii trebuie utilajului tau, plus un loc de buna ziua. Ba chiar si de bine ati revenit.

Ne dorim sa fim pentru tine o lumina pe piata asta plina de umbre. Pune pe agenda ta la capitolul ?de neegalat?, datele noastre de contact si vei vedea ca strada ta va fi intotdeauna luminata. Vrem ca sa relatia cu noi sa constituie un avantaj pe care il ai in raport cu competitorii tai. Sa fim zana buna din viata aventuroasa a Bomag-ului tau Pinocchio. Noi stim ce trebuie facut atunci apare o defectiune, avem ac de cojocul ei. Este in depozit. Cere-l, il trimitem, inlocuiesti si mergem mai departe. Impreuna.

Decalimetru cilindru compactor Bomag nota 10 la purtare
Decalimetrele sunt folosite pentru a unge anumite piese sau componente mobile de tipul articulatiilor sau acolo unde se poate ajunge usor sau daca sunt desprinse de utilaj. Acestea sunt potrivite pentru puncte unde consumul de vaselina este mic sau mediu si unde nu este nevoie de o forta deosebit de mare pentru aplicare. Sunt trei modalitati de umplere, respectiv: a. umplere simpla a rezervorului; b. cu cartus standard; c. cu o pompa de umplere.

La ACN invatamantul este gratuit
Ne poti solicita sprijinul la orice ora, consilierii nostri tehnici iti vor raspunde prompt si detaliat la orice intrebare. Pentru ei nu exista secrete in domeniul vast al dispozitivelor si consumabilelor destinate mentenantei utilajelor industriale, pentru constructii sau agricultura. Citesc mereu, actualizeaza cu tot ce e nou isi largesc orizontul cunoasterii. Si impart cu tine aceasta experienta absolut gratuit. Planuri de revizie, solutii personalizate, piese de schimb si instrumentar, consumabile, aparate. Avem de toate.

Livrare
Avem grija ca intreg procesul de achizitie sa decurga fara accidente. Urmarim atent fiecare etapa si o bifam la final intotdeauna cu culoarea verde. Includem aici, evident, si expeditia. Pe care o facem intr-o permanenta lupta cu timpul. Daca efectuezi comanda astazi in prima parte a zilei, maine produsul e la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si gata.

Montaj
Ai dispozitivul, ai utilajul dar nu ai mecanicul care sa efectueze gresajul? Poate fi funny. Si daca nu este, facem noi sa devina funny. Pentru ca avem un portofoliu extrem de bogat de mecanici colaboratori. De pe tot cuprinsul tarii. Toti cu maini de aur. Tu doar spune-ne ca iti trebuie si noi il apelam pentru tine. Utilajul tau va lucra si totul va deveni funny cum ti-am promis.

Specificatii tehnice:
? Echipat cu piston cu actionare manuala
? Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
? garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
? capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura