Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc ambreiaj cutie viteze JCB 455

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 455
Out Of stock
Descriere
Sistemul de transmisie iti insufleteste utilajul, de aceea este esential sa fie bine pus la punct, iar componentele sale sa fie in perfecta stare de functionare. Cand intervine uzura, apar si problemele, dupa cum vezi. Daca transmisia este ingreunata, este foarte posibil sa ai probleme cu discul pentru cutia de viteze care, o data ce incepe sa se subtieze, nu va mai fi la fel de eficient in transmiterea cuplului. Ca sa te poti bucura din nou de performantele utilajului tau, ai nevoie de acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 455 super rezistent si fiabil - un ajutor de nadejde, ce nu se sperie de provocari. Preia eficient tensiunile si socurile, nu te teme ca s-ar putea sparge. Este o echivalenta impecabila a piesei originale, merita din plin increderea ta.

Gasesti la noi orice piesa ai avea nevoie pentru a-i reda vigoarea utilajului tau. Le-am selectionat cu maxima exigenta, pentru a-ti oferi cele mai eficiente remedii impotriva defectiunilor. Vei putea lucra linistit vreme indelungata, imbunatatind performantele utilajului tau. Totul este sa tii cont de cateva aspecte si, desigur, sa pui accent pe calitate. Specialistii nostri te invata cum sa-ti pastrezi utilajul in cea mai buna forma. Suna-ne si afla mai multe!

Disc ambreiaj cutie viteze JCB 455 - un plus de eficienta pentru o transmisie ca la carte!
Utilajul tau are nevoie de o transmisie perfecta daca vrei sa functioneze la capacitate maxima. Aici intervine acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 455 care ti-a atras atentia. Joaca un rol esential pentru mentinerea echilibrului cutiei de viteze, el fiind cel care transmite cuplul de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice.

Ai nelamuriri? Ia-ne la intrebari!
Orice ai vrea sa stii despre utilajul sau si nevoile sale de intretinere, poti apela cu incredere la noi. Specialistilor nostri nu le scapa nicio noutate in domeniul utilajelor si cunosc toate secretele acestora. Asadar, de te afli in impas si nu gasesti solutii, ori daca pur si simplu iti doresti sa pui la punct un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau - aici suntem! Iti oferim consultanta gratuita, adaptata nevoilor tale. Mai simplu de atat nu se poate - contacteaza-ne!

Esti pe deplin asigurat! Acest disc ambreiaj cutie viteze pentru incarcator frontal JCB 455 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Desi nu prea credem sa fie nevoie sa le folosesti, gasesti documentele necesare in interiorul coletului.

Daca te-ai decis, comanda online sau telefonic! Vei primi acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 455 in cel mai scurt timp, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. De asemenea, poti veni sa-l ridici si de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti pe aproape. Suntem bucurosi de oaspeti!

Ca sa-ti mearga din plin, asigura-te ca montajul este efectuat de persoane specializate, care stiu exact ce aspecte sa bifeze pentru o functionare optima. De nu-i montata corect, cat de calitativa ar fi piesa, tot degeaba. Evita surprizele neplacute si dezamagirile. Daca ai nevoie, iti trimitem noi o echipa de nadejde!

Grosime - 2,32mm
Diametru exterior - 133mm
Diametru interior - 93mm
45 de caneluri la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura