Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc ambreiaj cutie viteze JCB Fastrac 135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 135
Out Of stock
Descriere
Suntem pregatiti sa te scapam de problema! Orice defectiune ai intampina, vom identifica remediul perfect. Daca acum ai nevoie de un nou disc pentru cutia de viteze, priveste ce ti-am pregatit! Un disc ambreiaj cutie viteze JCB Fastrac 135 impecabil, de a carui rezistenta si fiabilitate vei fi pe deplin multumit. Se descurca de minune sa preia tensiunile si socurile fara sa se sparga si reuseste sa-ti ofere o transmisie perfecta vreme indelungata. O alternativa excelent a piesei originale, capabila sa dovedeasca aceleasi performante. Iar pretul - te va surprinde! Este 100% compatibil si cu modelul JCB Fastrac 135T.

Daca ai ingredientele potrivite, iesi usor din orice impas. Cat de complexa ar fi problema tehnica de care te-ai lovit, ii venim de hac. Ne-am aprovizionat corespunzator cu piese de schimb una si una, caci nu facem rabat la calitate. Nu-ti fa griji daca nu stii ce piesa sa alegi pentru a remedia defectiunea. Echipa noastra de specialisti iti sta la dispozitie. Suna-ne!

Disc ambreiaj cutie viteze JCB Fastrac 135 - un ajutor pretios!
Acest disc ambreiaj cutie viteze JCB Fastrac 125 are misiunea de a transmite cuplul de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice, preluand tensiunile si socurile. Este o piesa esentiala pentru mentinerea echilibrului cutiei de viteze si asigurarea unei transmisii perfecte, indispensabila pentru functionarea optima a utilajului tau.

Avem grija sa scapi de griji!
Cand nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese ori daca nu reusesti sa depistezi cauza unei defectiuni, nu-ti mai bate capul, contacteaza-ne! Vrem sa-ti facem mai usoara misiunea, avem solutii pentru orice problema tehnica, oricat de complexa ar fi ea. Echipa noastra de specialisti iti ofera cu promptitudine informatiile de care ai nevoie, tinand cont de nevoile si particularitatile utilajului tau. Uita de stresul defectiunilor! Cu parteneri de incredere e simplu sa treci peste ele. Contacteaza-ne! Consultanta este gratuita!

Acest disc ambreiaj cutie de viteze pentru tractor JCB Fastrac 135 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz ca prezinta defecte de fabricatie. Desi nu prea se intampla sa fie nevoie de ele, pastreaza documentele necesare pe care le regasesti in interiorul coletului.

Solicita o oferta online sau telefonic si ne punem in miscare. Vei primi acest disc ambreiaj cutie viteze JCB Fastrac 135 in cel mai scurt timp, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Ne poti vizita si la sediu, langa Bucuresti, daca esti prin apropiere. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Montajul este foarte important pentru starea de sanatate a piesei si modul in care aceasta va functiona ulterior. Un montaj incorect ii poate afecta performantele si poate crea neplaceri si pieselor conexe. Iti recomandam sa apelezi intotdeauna la profesionisti, astfel vei avea rezultatele scontate, iar utilajul tau va putea functiona in parametri optimi vreme indelungata. Daca ai nevoie de ajutor specializat pentru montaj, nu ezista sa ne dai de veste si iti trimitem noi niste mesteri priceputi.

Grosime - 2,32mm
Diametru exterior - 133mm
Diametru interior - 93mm
45 de caneluri la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura