Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Inel etansare prindere antebrat-link Bobcat 418

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Out Of stock
Descriere
Un asemenea inel etansare antebrat-link Bobcat 418 este mai mult decat ti-ai putea dori de la o piesa de schimb. Probabil ca de-a lungul timpului te-ai intalnit cu tot felul de componente impostoare, care au cautat sa profite de indulgenta ta. Piesele de calitate superioara pot aduce un mare avantaj. Alege intotdeauna tot ceea ce este mai bun pentru afacerea ta. Iata cateva indemne pe care poate ca le-ai intalnit si in alta parte sau la care poate ai reflectat tu insuti. Noi nu inventam nimic, ci doar incercam sa clarificam cateva aspecte importante. Abandoneaza piesele slabe! Indreapta-ti atentia doar spre cele de calitate superioara.

Niciodata nu este prea tarziu sa parasesti drumul mediocritatii. Ai posibilitatea sa urci, alaturi de noi, pe autostrada calitatii. Slaba calitate si mediocritatea nu te pot ajuta in masura in care o poate face calitate superioara! Asta e sigur! Calitatea superioara este trasatura ce ar trebui sa defineasca fiecare sector al afacerii pentru ca afacerea sa se indrepte inspre succes. Ce antreprenor nu isi doreste succesul? Incearca aceasta piesa originala Bobcat.

Inel etansare antebrat-link Bobcat 418 - piesa care stie totul despre excelenta!

Acest inel de etansare are o menire importanta. Tine cu toate puterile lubrifiantul izolat in interior si creeaza un zid de aparare impotriva impuritatilor si umezelii.

Niciodata nu esti singur!

Suntem alaturi de tine atunci cand vine vorba despre piese de schimb, utilaje si tot ce tine de recomandarile din aceasta arie. Am creat un serviciu gratuit de consultanta, unde colegii nostri isi pun la bataie toate cunostintele din domeniu, asa ca ne poti contacta cu cea mai mare incredere.

Un astfel de inel etansare prindere antebrat-link pentru miniexcavator Bobcat 418 este o componenta originala, pe care te poti baza. Pentru orice eventualitate, iti oferim si un certificat de garantie valabil 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Atunci cand esti pregatit sa faci pasul decisiv si sa ii oferi un inel etansare antebrat-link Bobcat 418 utilajului tau, noi te ajutam. Punem totul la cale, pregatim pachetul si il trimitem prin curier rapid. Astfel, piesa va ajunge la tine in 24-48 de ore. Iti reamintim ca ne poti contacta oricand intrebari cu privire la piese de schimb sau utilaje iti trec prin minte. ACN Piese Utilaje iti sta la dispozitie!

Viata unei piese de schimb depinde in mod covarsitor de modul in care a fost realizat montajul. Daca vrei sa te asiguri ca va functiona perfect, apeleaza doar la ateliere de specialitate!

Specificatii tehnice

30x40x4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura