Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dinte miniexcavator JCB 522/00102

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Out Of stock
Descriere
Cautarile tale au luat sfarsit! Acum esti aici, iar solutia pentru refacerea danturii utilajului tau se dezvaluie in toata splendoarea. Din multitudinea de piese de schimb impecabile pe care le gazduim in depozitul nostru, iti recomandam acest dinte miniexcavator JCB 522/00102 care se remarca prin multe calitati extraordinare. Este extrem de rezistent si de fiabil, fiind conceput sa faca fata solicitarii intense vreme indelungata. Performantele sale te vor surprinde, caci sunt aidoma celor ale dintelui original. Montat corespunzator, folosind suruburi si piulite zdravene, isi va indeplini cu brio misiunea. Iar pretul sau este foarte accesibil, convinge-te!

Suntem alaturi de tine pe tot parcursul necesar remedierii defectiunilor cu care te confrunti - de la identificarea pieselor, la achizitia lor si continuand cu montajul, dar si cu mentenanta. Pentru ca stim cat de mult conteaza sa poti rezolva totul dintr-un foc, fara stres, fara alergatura si eforturi inutile. Facem lucrurile cat mai simple, incat la final sa fii multumit si tu, dar si utilajul tau. Suna-ne! Iti oferim cele mai eficiente solutii!

Dinte miniexcavator JCB 522/00102 - o piesa de cursa lunga!
Acest dinte miniexcavator JCB 522/00102 completeaza perfect dantura cupei si iti va ajuta utilajul sa muste mai bine, oricat de dur ar fi solul cu care ai de-a face. Cand dintii se tocesc, presiunea pe componentele bratului si pe cele ale sistemului hidraulic creste, caci este necesara mai multa forta pentru a duce la capat fiecare misiune, de aceea este atat de important ca dintii sa fie in perfecta stare, perfect ascutiti.

Tu intrebi, noi raspundem!
Ca sa fii sigur ca alegi piesele potrivite la momentul potrivit, poti avea nevoie de indrumare, de aceea am creat un serviciu de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit. Problemele tale tehnice isi gasesc rezolvare rapida, caci specialistii nostri nu se sperie de provocari si sunt gata sa-ti ofere cele mai eficiente solutii, oricat de complicata ar fi situatia. Apeleaza la noi pentru orice aspect ce tine de intretinerea utilajului tau! Scapi de batai de cap si ai siguranta ca faci lucrurile asa cum trebuie pentru a-ti vedea utilajul sanatos, pregatit de lucru. Contacteaza-ne!

N-ai motive de ingrijorare, caci acest dinte miniexcavator JCB 522/00102 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data facturarii, pentru eventualele defecte de fabricatie. Rar se intampla astfel de cazuri, dar, ca sa fii pe deplin asigurat, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le vei regasi in interiorul coletului.

Acest dinte miniexcavator JCB 522/00102 porneste la drum o data ce ai lansat comanda, online sau telefonic. Il primesti in aproximativ o zi lucratoare, in orice localitate din tara. Dar daca esti pe aproape, ai si varianta de a veni sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Un montaj efectuat corect este esential pentru o functionarea optima a utilajului tau. Oricat de calitativa ar fi o piesa, cand montajul sau lasa de dorit, rezultatele sunt departe de cele asteptate. Apeleaza la persoane specializate, daca tii la timpul si la banii tai. Iti putem recomanda noi un mecanic de incredere sau, la nevoie, cand situatia e mai complicata, iti trimitem si o echipa mobila la punctul de lucru al utilajului tau.

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura