Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dinte miniexcavator JCB 8026

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8026
Out Of stock
Descriere
Decat sa te trezesti cu probleme mai serioase, mai bine schimbi din timp dintii uzati. Nu de alta, dar uzura dintilor cupei solicita mai intens sistemul hidraulic si componentele bratului, expunandu-le uzurii. Cu acest dinte miniexcavator JCB 8026 nemaipomenit rezolvi problema pe termen lung, caci este extrem de rezistent. Duce mult si bine chiar si in cele mai dificile conditii. Fiind fabricat dintr-un metal foarte dur, n-are sa se rupa prea usor si nici n-are sa se toceasca prea curand. Economisesti si timp, si bani, caci este o piesa de cursa lunga la un pret super accesibil. Convinge-te!

Te invitam sa explorezi intreaga noastra oferta de piese de schimb si consumabile destinate utilajelor. Le-am ales pe cele mai cele, pentru ca punem mare accent pe calitate, stiind ca ea este esentiala in tot ce intreprindem. Ofera-i utilajului tau o intretinere corespunzatoare si te va rasplati prin performante remarcabile in teren. Suna-ne si afla cum sa-ti mentii utilajul in forma maxima vreme indelungata!

Dinte miniexcavator JCB 8026 - o alegere isteata!
Acest dinte pentru miniexcavator JCB 8026 iti ajuta utilajul sa muste solul cu sete, in ritmul in care ti-ai propus, oferindu-i un plus de eficienta. Dintii cupei utilajului tau trebuie sa fie mereu in perfecta stare, bine ascutiti, altfel vor fi afectate componentele bratului sau cele ale sistemului hidraulic, care vor fi nevoite sa faca eforturi suplimentare pentru a mentine activitatea in parametri optimi. De ce sa te complici, asumandu-ti functionarea cu niste dinti tociti, cand poti preveni atat de simplu probleme mai complexe?

Cu aliati de nadejde treci si marea!
Stim cat de mult conteaza sa ai acces rapid la orice informatie ti-ar fi necesara pentru a-ti repune utilajul pe pozitii. Defectiunile pot fi uneori de-a dreptul complicate, dar nu te stresa, acum poti sa le vii de hac fara prea mare efort. Iti oferim consultanta completa, adaptata nevoilor tale si, nu in ultimul rand, gratuita! Specialistii nostri sunt pregatiti sa dea curs solicitarilor tale, oferindu-ti solutiile cele mai eficiente pentru remedierea defectiunilor cu care te confrunti. Iti va fi mult mai simplu! Contacteaza-ne!

Iti oferim pentru acest dinte miniexcavator JCB 8026 o garantie de 6 luni de la data facturarii, in cazul defectelor de fabricatie. Nu prea credem sa fie nevoie, dar, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Pretuim promptitudinea, de aceea iti vom livra acest dinte miniexcavator JCB 8026 in cel mai scurt timp. Contacteaza-ne online sau telefonic si ne punem in miscare. De asemenea, daca esti pe aproape, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Chiar daca piesa e de calitate, rezultatele nu vor fi cele asteptate daca montajul lasa de dorit. Sunt multi care s-ar pricepe, dar de la ?s-ar? pana la ?se? e cale lunga in practica. Cel mai bine este sa apelezi pentru efectuarea oricarei interventii tehnice la persoane specializate. De ai nevoie de o recomandare, da-ne de veste si se rezolva!

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura