Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor combustibil Caterpillar TL642

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TL642
Out Of stock
Descriere
Buson rezervor combustibil Caterpillar TL642 - nu este doar un produs, este un partener de incredere! Alege calitatea si protectia oferite de produsul pe care noi il oferim spre vanzare. In acest fel, o sa ai garantia ca fiecare picatura de combustibil este in siguranta, contribuind, totodata, la un mediu mai curat. Increderea ta merita cel mai bun protector - busonul rezervor pe care ACN Piese Utilaje il are chiar acum in depozit, la cel mai mic pret! Si nu uita design-ul meticulos proiectat, lucru ce iti va facilita procesul de umplere a rezervorului! Vrem sa devenim aliatul afacerii tale!

Te afli pe site-ul nostru, iar numeroasele piese de schimb pot parea coplesitoare. Cu toate acestea, am creat pentru tine un serviciu de consultanta gratuita. Scopul este de a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie. Este demn de mentionat ca produsele din depozitul nostru sunt de inalta calitate si au trecut prin teste riguroase inainte de a fi disponibile pentru tine. Astfel, te indemnam sa ne vizitezi la sediul nostru, unde vei descoperi o gama variata de produse ce iti vor depasi asteptarile.

Buson rezervor combustibil Caterpillar TL642 - descopera secretul sigurantei rezervorului!
Busonul rezervorului, cu belciug pentru lacat, indeplineste cele mai inalte standarde de siguranta. Garnitura de egalizare a presiunii si filtrul aerisitor de 10 microni asigura un combustibil de calitate superioara. Alege busonul nostru pentru siguranta si performanta la cote maxime.

Transforma obstacolele in oportunitati cu consultanta noastra gratuita!
Cand vine vorba de furnizarea informatiilor despre livrare, intretinere sau chiar montaj, suntem partenerul tau de incredere! Cu a noastra consultanta gratuita, te ghidam pas cu pas prin fiecare proces, astfel incat sa nu pierzi timp pretios si sa ai incredere ca totul va decurge bine! Noua ne pasa de resursele tale!

Garantie
La ACN Piese Utilaje, nu facem niciun compromis cand vine vorba de calitate. Asadar, pentru produsul buson rezervor combustibil pentru incarcator telescopic Caterpillar TL642 oferim o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica!

Livrare
Solutia pentru nevoile tale urgente! Cu livrarea noastra rapida, in doar 24 de ore, poti avea produsul buson rezervor combustibil Caterpillar TL642 chiar maine. Profita de eficienta serviciului nostru de livrare rapida si comada acum online sau la telefon!

Montaj
Pentru cei care se simt nesiguri cu privire la modul corect de a monta piesa comandata, noi suntem aici sa va ajutam. Vom facilita conexiunea ta cu o echipa de profesionisti specializati in montaj, astfel incat sa nu trebuiasca sa va puneti propria siguranta in pericol incercand sa instalati produsul pe echipamentul vostru. Suntem dedicati sigurantei tale!

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 102x92x66mm
- Acest produs este compatibil cu modelul: Caterpillar TL642C.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura