Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor combustibil Caterpillar TH340

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH340
Out Of stock
Descriere
Avem pe stoc produsul buson rezervor combustibil Caterpillar TH340 - proiectat cea mai mare atentie la detalii. De asemenea, piesa este fabricata cu materiale de cea mai buna calitate pentru a oferi o etanseitate sigura si durabila. Indiferent de locul in care te afli, busonul rezervor ofera o bariera sigura impotriva pierderilor de combustibil si protejeaza mediul inconjurator. In plus, este usor de utilizat, ceea ce face procesul de umplere a rezervorului mai eficient si mai comod. Noi intelegem ca timpul tau este pretios, asa ca am facut tot posibilul pentru ca utilizarea busonului nostru sa fie simpla si fara complicatii.

Fiecare vizita pe site-ul nostru poate parea ca un labirint de optiuni, dar nu te ingrijora! Am creat un serviciu de consultanta gratuita special pentru tine, care te poate ghida in alegerea pieselor de schimb potrivite. Este important sa stii ca produsele noastre din depozit sunt de inalta calitate si au fost supuse unor teste exigente inainte de a fi puse la dispozitia ta. Prin urmare, suntem aici, cu bratele deschise, unde vei descoperi produse care te vor surprinde garantat.

Buson rezervor combustibil Caterpillar TH340 - numai bun pentru protectia carburantului tau pretios!
Cu acest produs, securitatea si integritatea combustibilului sunt garantate. Busonul este echipat cu un belciug pentru lacat, pentru a preveni accesul neautorizat. In plus, garnitura de egalizare a presiunii si filtrul de aerisire de 10 microni asigura calitatea combustibilului tau.

Solutii gratuite pentru o afacere mai puternica!
Noi credem ca o consultanta de calitate este la fel de importanta ca produsele noastre. Prin serviciul de consultanta gratuita, te ajutam sa gestionezi, cu succes, livrarea, intretinerea si montajul pieselor de schimb pentru utilajele tale agricole sau de constructii. Suntem aici pentru a-ti face viata mai usoara si afacerea mai eficienta!

Garantie
La ACN Piese Utilaje, nu facem niciun compromis cand vine vorba de calitate. Asadar, pentru produsul buson rezervor combustibil pentru incarcator telescopic Caterpillar TH340 oferim o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica!

Livrare
Livrare rapida pentru nevoile tale imediate! Ai o urgenta si nu poti astepta zile intregi pentru produsul buson rezervor combustibil Caterpillar TH340 de care ai nevoie? Cu serviciul nostru de livrare in 24 de ore, solutia este la indemana ta. Plaseaza comanda acum, online sau la telefon, iar noi vom face tot posibilul sa-ti livram piesa in cel mai scurt timp posibil. Fii rapid si eficient cu noi!

Montaj
In cazul in care te confrunti cu incertitudini legate de instalarea piesei comandate, stai linistit. Avem solutia potrivita pentru tine. Vom facilita conexiunea ta cu profesionisti specializati in montaj, astfel incat sa nu fii nevoit sa-ti asumi riscul de a instala produsul pe echipamentul tau. Siguranta ta este misiunea noastra!

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 102x92x66mm
- Acest produs este compatibil cu modelul: Caterpillar TH340B.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura