Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 162-59

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 162-59
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-ti ca esti in mijlocul unui proiect important si brusc, utilajul tau se opreste. Surprins, descoperi ca problema se afla in puntea de transmisie. Ce faci acum? Aici intervine solutia de care ai nevoie! Mai exact coroana punte Dana Spicer 162-59 originala, de la ACN Piese Utilaje! Piesa de inalta calitate, este partenerul de incredere pentru utilajele tale! Realizata din materiale rezistente la solicitari repetate, aceasta componenta de transmisie iti garanteaza o durata de viata indelungata si performanta constanta.

Piesele oferite de ACN Piese Utilaje sunt nu doar de schimb, ci adevarate solutii tehnice pentru problemele tale! Pentru a veni in intampinarea nevoilor tale, poti intra in posesia acestei coroane extrem de simplu. Fie ca alegi sa ne contactezi prin telefon, sa ne scrii pe adresa de e-mail sau sa ne vizitezi, echipa noastra este pregatita sa iti ofere asistenta necesara. Produsul dorit va fi expediat prompt!

Coroana punte Dana Spicer 162-59 - solutia perfecta pentru puntea ta!
Imagini precum zgomotele neobisnuite in transmisie sau dificultati in deplasarea utilajului dispar odata cu montarea unei noi coroane. Aceasta componenta de inalta calitate are rolul esential de a asigura, fara eroare, transferul de putere de la planetara la roti. Este montata strategic in interiorul puntii. Mentine puterea in miscare si invinge defectiunile cu aceasta piesa de neegalat!

Asistenta tehnica permanent!

Pe langa faptul ca acest produs este esential pentru transmisia eficienta a puterii in utilajul tau, la ACN Piese Utilaje, iti oferim, la cerere, consutanta tehnica gratuita! Suna acum sau viziteaza website-ul nostru pentru mai multe detalii si asigura-te ca utilajul tau revine la performanta optima imediat!

Livrare
Nu lasa ca defectiunile sa iti incetineasca proiectele. Aceasta coroana punte Dana Spicer 162-59 este disponibila pentru tine acum! Livrarea se face in aproape 24 de ore, avand in vedere ca acest produs esential este constant in stocul nostru. Foloseste datele noastre de contact!

Montaj
Recomandam ca montajul sa fie efectuat de profesionisti, asigurand astfel o reparatie de durata si eficienta maxima. Asigura-te ca aceasta piesa esentiala, este instalata corect pentru a maximiza durabilitatea reparatiei.

Specificatii tehnice

- Z = 70
- Diametru exterior = 208mm
- Diametru interior = 182mm
- L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura