Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana rotire Caterpillar 139-4302

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Cu piese de schimb realizate de mesteri iscusiti, nu vei da gres niciodata. De asemenea si increderea in produsul respectiv, va creste semnificativ. Cu siguranta ai auzit de nenumarate ori, in cercul tau de prieteni, ca e mult mai importanta calitatea decat cantitatea. Aceasta coroana rotire Caterpillar 139-4302 iti asigura in totalitate siguranta calitatii. De ce se pune atat de mult accent pe calitate? E foarte simplu: probabilitatea de uzura scade considerabil, compatibilitatea se maximizeaza, iar rulajul este unul corect. Nu degeaba calitatea costa, insa la noi, preturile sunt pentru toate buzunarele cum s-ar zice. Motivul? Dorinta de a oferi tuturor clientilor dreptul la piese de calitate.

Tu ce stii despre ACN Piese Utilaje? Hai sa ne cunoastem mai bine! Suntem de 8 ani de zile pe piata tehnica. Pasiunea ne-a fost ghid si ne-am lasat purtati de ea in tot acest timp. Acest business reprezinta centralizarea cunostintelor din industria utilajelor de constructii si agricole. Dorinta? De a dezvolta un sistem dinamic care sa aduca impreuna o gama variata de servicii. Am crezut in noi, am crezut in ceea ce facem si in puterea noastra. Ne place sa iti oferim tie si tuturor clientilor, increderea ca alaturi de noi, imposibilul devine posibil. Asadar, aceasta coroana ii apartine utilajului tau!

Coroana rotire Caterpillar 139-4302 - acorda-i increderea ta!
Aceasta coroana de rotire a fost conceputa de oameni priceputi in acest domeniu. Rolul acesteia este implicit, dat de locul de montaj. Anduranta sa iti va permite sa te bucuri din plin de utilajul detinut. Lasa-te convins de recomandarile pe care ti le propunem si opreste-te din alte cautari. Beneficiaza de ofertele de piese pe care firma noastra ti le pune la dispozitie. Incearca acesta componenta durabila si garantat nu vei regreta de alegerea facuta. Alege ACN Piese Utilaje, alege performanta, rezistenta si calitatea!

Bucura-te de super servicii!
Sa fie asta piesa potrivita? Oare am facut alegerea corecta? Sunt cateva dintre intrebarile frecvent intalnite. Gata cu nesiguranta! Mai bine intreaba un specialist sau un coleg de-al nostru, care cu siguranta te poate ajuta. Bucura-te de serviciul de consultanta tehnica gratuit, pe care il punem la dispozitia ta. Astfel te vei asigura ca utilajul tau va primi piesa ce i se potriveste perfect!

Livrare
Cand a fost ultima oara cand ai pus un pariu cu prietenii tai si l-ai castigat? Ce ai zice daca ai face asta din nou? Dar de aceasta, 100% castigat de tine. In doar 24 de ore, aceasta coroana rotire Caterpillar 139-4302 va fi la usa ta. Nu ne crezi? Punem pariu! Foloseste datele noastre de contact si afla mai multe detalii. Impreuna e mai simplu, impreuna reusim!

Montaj
Radem si glumim, dar cand e vorba de montaj, trebuie sa-l luam in serios! Fara improvizatii, fara lasa ca stiu eu, ce poate fi atat de greu, caci cu un montaj executat gresit, risti sa strici si alte componente. Astfel, din nou te saftuim sa apelezi doar la persoane competente, care au de-a face cu mecanica. Nu te incapatana, daca vrei sa atingi perfectiunea.

Specificatii tehnice

- Diametru 458mm
- Diametru 325mm
- Grosime 41,5mm
- 110 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura