Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 416C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416C
Out Of stock
Descriere
Cu toti avem nevoie de ajutor din cand in cand. Desi vrem sa parem puternici si de neclintit, nu suntem in fiecare zi asa. La fel este si buldoexcavatorul tau. Pe cat este el de mare si de greu, uneori are nevoie de ajutor pentru a functiona optim. Aici intervine bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 416C - mica, dar de efect! Cu ajutorul ei, utilajul tau va performa in orice conditii.

Totusi, este nevoie sa ai in vedere un aspect important. Ca bucsa sa isi faca efectul dorit, aceasta trebuie sa se potriveasca cu buldoexcavatorul tau. La fel cum este o pereche de pantofi, daca nu sunt potrivit vor cauza probleme. Daca ai nevoie de ajutor in privinta alegerii piesei, poti apela la noi! Prin serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit poti afla tot ce este de stiut.

Foloseste bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 416C si ai sa vezi imbunatatiri imediat!
In cadrul unui utilaj atat de complex precum un buldoexcavator exista foarte multe piese si fiecare joaca un rol important. Bucsa aceasta are rolul de a crea o legatura intre doua piese de metal, cu scopul de a ameliora orice vibratii. Astfel componentele utilajului nu sufera socuri puternice care pot dauna fiabilitatii acestora. Cu ajutorul bucsei potrivite prelungesti durata de viata a utilajului pentru a te folosi la maxim de el pe santier.

Cu serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit nu ai cum as gresesti!
Pentru ca vrem ca tu sa fii sigur de deciziile tale, am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Daca ai orice fel de intrebare legata de produsele noastre sau care dintre ele ar fi cel potrivit pentru tine, nu ezita! Cu un apel telefonic vei afla tot ce este de stiut.

Livrare
Pentru ca la ACN Piese Utilaje facem parte dintr-un ecosistem echilibrat, nu doar plasarea comenzilor se face rapid, ci si livrarea. Comanda chiar azi bucsa prindere link-brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 416C la noi pe site sau chiar si telefonic, iar ea va ajunge la tine maine! Nu stim cum, dar curierii nostri nu dau gres niciodata.

Montaj
Stim cat de importanta este calitatea pentru tine; de aceea ai ales ACN Piese Utilaje. Chiar de aceea, inainte sa te apuci sa montezi noua bucsa, iti sugeram sa apelezi la un mecanic autorizat. Astfel vei fi sigur ca bucsa va performa la calitatea promisa. Daca totusi nu poti apela la un mecanic, suna-ne pe noi! Prin serviciul nostru de consultanta tehnica iti vom oferi sfaturi despre un montaj corect al piesei.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura