Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Antigel roz ASTM D 4985 G12 Repsol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ASTM D 4985 G12 Repsol
Out Of stock
Descriere
Cand motorul tau se infierbanta, componentele sale au de suferit, in special cilindrii. Acest antigel roz ASTM D 4985 G12 Repsol impiedica supraincalzirea motorului tau, ajutandu-l sa isi pastreze sanatatea. Este extrem de stabil la temperaturi ridicate, te poti baza pe ajutorul sau, caci este un lichid de racire de inalta calitate. Iti va proteja motorul si de efectele nocive ale inghetului sau ale coroziunii, gratie formulei sale speciale, puternic aditivate pentru a prelungi viata motorului tau. In plus, in compozitia sa nu se regasesc substante toxice, precum nitriti, silicati, amine sau fosfati, fiind un produs pe baza de etilenglicol. Este esential pentru buna functionare a motorului.

Si, de iti doresti performanta, nu neglija intretinerea utilajului tau! Suntem aici sa-ti oferim cele mai eficiente solutii in acest sens, ca sa nu irosesti timp si bani. Produsele noastre sunt riguros selectionate, iar specialistii nostri se documenteaza in permanenta pentru a-ti putea furniza oricand raspunsurile pe care le cauti. Suna-ne!

Antigel roz ASTM D 4985 G12 Repsol - pentru o functionare impecabila a motorului tau!
Acest antigel roz ASTM D 4985 G12 Repsol este un lichid de racire special conceput pentru a asigura cresterea duratei de viata a motorului, protejandu-l de supraincalzire, de inghet si coroziune, prin intermediul pachetului special de aditivi si stabilizatori. Contine inhibitori organici de inalta stabilitate care ii confera o durata extinsa de viata. Totusi, recomandam inlocuirea acestuia la 5 ani. Desi poate fi utilizat in toate tipurile de sisteme de racire (aluminiu, cupru, aliaje), este recomandat indeosebi pentru motoarele din aluminiu de inalta presiune, unde protectia la temperaturi ridicate este extrem de importanta. Poate fi amestecat cu apa si alte tipuri de antigel pe baza de etilenglicol dar, pentru a-si pastra proprietatile, circuitul trebuie golit si curatat.

Ai nevoie de informatii suplimentare? Nu ezita sa ne contactezi!
Specialisgtii nostri sunt bucurosi sa-ti dea o mana de ajutor si sa te scoata din impas. Asadar, daca vrei sa afli mai multe despre un produs sau despre nevoile utilajului tau, intreaba-ne! Te ajutam si in chestiuni mai complexe. Cand nu stii daca un produs e compatibil cu utilajul tau sau cand te confrunti cu defectiuni carora nu le dai de cap - contacteaza-ne! Nu-ti fa griji, consultanta este gratuita! Poti obtine si un plan de intretinere pe termen lung a utilajului tau, adaptat nevoilor acestuia.

Stim ca ai nevoie de el, asa ca nu te lasam sa astepti prea mult. Vei primi acest antigel roz ASTM D 4985 G12 Repsol in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Comanda online sau telefonic sau, daca iti este la indemana, te asteptam la sediul nostru din apropierea Capitalei. Suntem bucurosi de oaspeti!

Bidon 20 litri
Protectie impotriva inghetului pana la -40 C
Nu contine silicati
Produs pe baza de etilglicol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura