Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Antigel roz Deutz G12++

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
DEUTZ G12++
Out Of stock
Descriere
Lichidul de racire ii este indispensabil motorului tau, intrucat incalzirea in exces dauneaza grav sanatatii sale. Daca il lasi sa functioneze fara antigel chiar si cateva minute, se pot uza cilindrii, ba chiar ar putea surveni explozia capetelor acestora, si atunci sa vezi veselie. De aceea are nevoie de un antigel roz Deutz G12 ++ care sa impiedice supraincalzirea, protejand eficient componentele. Are o excelenta stabilitate la temperaturi ridicate si iti va racori motorul fara sa ajunga la fierbere. In plus, pachetul sau de aditivi confera protectie impotriva inghetului, dar si impotriva coroziunii. Te poti baza pe performantele sale in orice conditii, caci este un lichid de racire de inalta calitate.

Intretinerea utilajelor este esentiala pentru bunul mers al afacerii tale, caci ai nevoie de ele in forma, pregatite de lucru intens in orice moment. Vei gasi la noi piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate pentru utilajele tale, ca sa le poti oferi o intretinere impecabila. Stim insa ca asta nu e suficient, daca nu stii si ce interventii ai de facut, de aceea ne-am gandit sa-ti oferim suport tehnic in mod gratuit. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri! Vei afla ponturi utile si informatii pretioase despre masinariile tale.

Antigel roz DEUTZ G12++ - pentru o functionare impecabila!

Acest antigel roz DEUTZ G12++ este un lichid de racire special conceput pentru a asigura cresterea duratei de viata a motorului, protejandu-l de supraincalzire, de inghet si coroziune, prin intermediul pachetului special de aditivi si stabilizatori. Are o concentratie potrivita tuturor tipurilor de motoare si un termen de utilizare de 5 ani, in care te vei putea bucura de proprietatile sale excelente.Asigura transferul rapid al caldurii, oferindu-i motorului tau protectie eficienta impotriva incalzirii. Totodata, el protejeaza sistemul de racire de actiunea coroziunii si a inghetului.

Comunicarea este cheia!

Stim ca nu e intotdeauna usor sa gasesti cauza unei probleme tehnice, de aceea iti oferim consultanta gratuita. Astfel, poti rezolva mult mai rapid problemele. Specialistii nostri cunosc prea bine nevoile utilajelor, e de-ajuns sa ne suni si sa ne expui pe scurt situatia cu care te confrunti si vom gasi cea mai buna solutie de remediere a problemei. Contacteaza-ne! Vei economisi resurse importante!

Stim ca ai nevoie de el cat mai rapid, de aceea iti vom livra acest antigel roz DEUTZ G12++ in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Ai si posibilitatea sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti pe-aproape.

Bidon 25 litri
Tip de refrigerant: G12++
Protectie impotriva inghetului pana la -38 grade C
Fara silicati
Trimite mesaj
Din Gura in Gura