Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Antigel General Motors 1899 M Cartechnic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
General Motors 1899 M Cartechnic
Out Of stock
Descriere
Cand motorul utilajului tau se incinge, consecintele sunt cam neplacute. Cilindrii pot fi afectati iremediabil si vei fi nevoit sa-i inlocuiesti. Mai bine te asiguri ca nu duce niciodata lipsa de antigel, pentru ca acesta este indispensabil pentru pastrarea temperaturii optime de functionare. Iti recomandam acest antigel General Motors 1899 M Cartechnic de inalta calitate destinat racirii motorului tau. Are si alte calitati - tot el previne coroziunea si impiedica inghetul. Te poti baza pe ajutorul sau in orice conditii, pentru ca este extrem de stabil la temperaturi ridicate.

Sunt cateva aspecte de care trebuie sa tii cont pentru a-ti mentine masinaria in parametri optimi si a-i prelungi durata de viata. Discuta cu specialistii nostri si afla mai multe despre nevoile utilajului tau. Poti face rost si de un plan personalizat pentru intretinerea acestuia, ca sa te poti bucura de performantele sale cat mai mult timp. Suna-ne!

Antigel General Motors 1899 M Cartechnic - ideal pentru utilajul tau!
Acest antigel General Motors 1899 M Cartechnic este esential pentru motorul utilajului tau. Asigura un transfer rapid al caldurii catre radiator, protejand eficient motorul de supraincalzire. Este potrivit pentru motoarele moderne, inclusiv cele din aluminiu sau din fonta ori din aliaje ale acestor metale, precum si pentru sistemele de racire din aluminiu ce contin si cupru, in motoarele cu ardere interna. Protejeaza eficient radiatoarele autovehiculelor pentru care sunt cerute produse ce nu contin silicati. Este un lichid de racire concentrat cu o durata lunga de viata, ce tine la distanta coroziunea si inghetul. Pentru maxima eficienta, iti recomandam un raport de amestecare de 1:1, de preferat cu apa dedurizata.

Vrei mai multe informatii? Contacteaza-ne!
Nu-i nevoie sa-ti mai bati tu capul. Cand vrei sa afli ceva, este suficient sa ne suni si sa ne expui pe scurt problema. Specialistii nostri se documenteaza in permanenta pentru a-ti putea oferi solutii clare si eficiente, de ultima ora, pentru problemele tehnice pe care le intampini. Stai linistit, nu te costa nimic. Consultanta este gratuita!

Iti intelegem urgenta, astfel ca iti vom livra acest antigel General Motors 1899 M Cartechnic cat mai rapid cu putinta. Comanda online sau telefonic si il primesti in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Sau daca iti este mai usor, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Bidon 5 litri
Protectie impotriva inghetului pana la -36 C la un amestec de 1:1
Nu contine silicati
Produs pe baza de etilglicol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura