Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt prindere cilindru brat pentru miniexcavator Bobcat E45

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Out Of stock
Descriere
Nu rata ocazia de a aduce plusvaloare comunitatii. Multumirea adusa de succes este un dar mare, care insa trebuie castigat. Iar odata ce il castigi, ai ocazia de a oferi din roadele ce le vei obtine si celor din jur. Noi credem ca esti cu adevarat implinit doar atunci cand iti rasfrangi bucuria si asupra celorlalti. Asa ca grabeste-te sa ajungi unde ti-ai propus si apoi impartaseste victoria si cu cei pe care ii ai alaturi. Opteaza pentru calitate, iar calitatea te va urma. Alege acest bolt prindere cilindru brat Bobcat E45 - si utilajul tau iti va multumi pentru mult timp. Alegerile care te pot duce spre mai bine nu sunt deloc complicate. Ele au intotdeauna un element comun - calitatea. Daca tii calitatea in centrul a tot ceea ce faci, este imposibil sa nu ajungi acolo unde ti-ai propus. Sau poate chiar unde ai visat.

Cine nu si-ar dori un utilaj performant? Trebuie stiut ca puterea lui sta in piesele care il compun. Nimeni nu spune ca la succes se ajunge usor. Insa daca ai in vedere ca utilajul tau functioneaza corespunzator pentru multa vreme, atunci cand ii oferi piese de schimb de top, e deja clar incotro trebuie sa te indrepti. La noi vei gasi mereu atat piese de schimb de calitate superioara, cat si oameni gata sa iti ofere sfaturi si recomandari. Asa ca daca tot esti aici, investeste chiar acum in aceasta piesa originala Bobcat, iar daca ai dubii contacteaza-ne inainte de a face acest lucru.

Bolt prindere cilindru brat Bobcat E45 - prinderea ferma de care utilajul tau are nevoie!

Acest bolt poate parea insignifiat. Insa odata ce il vei monta la locul potrivit vei vedea ca nu e deloc asa. E o piesa ce-a fost faurita sa reziste!

Intrebari? Noi avem raspunsuri!

Am dezvoltat un serviciu gratuit de consultanta pentru a-ti putea veni in ajutor atunci cand ai cea mai mare nevoie. Nu lasam nicio intrebare fara raspuns, chiar daca uneori ni se intampla sa fim si noi nevoiti sa-i intrebam pe altii. Bazeaza-te pe dorinta noastra de a-ti fi de folos!

Un asemenea bolt prindere cilindru brat pentru miniexcavator Bobcat E45 e o piesa din topul pieselor de top. Lucru dovedit si de certificatul de garantie, valabil 6 luni, incepand cu momentul achizitionarii.

Iti livram acest bolt prindere cilindru brat Bobcat E45 cat ai zice peste. Bine, nu e chiar asa, fiindca nu detinem o cantitate atat de insemnata de praf magic. Mai trebuie sa-l pastram si pentru altele. Dar pentru livrare stima sa: ca in 24-48 de ore piesa va ajunge la tine. Cat timp astepti ai vreme sa te uiti pe ACN Piese Utilaje - locul unde-si dau intalnire piesele de top!

Montajul e treaba serioasa. Poate avaria integritatea piesei de schimb. Sau poate sa ii ofere o viata lunga. Daca iti doresti trai indelungat pentru piesa, atunci apeleaza doar la profesionisti!

Specificatii tehnice

Diametru 50mm
Lungime 291mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura