Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa varf brat telescopic buldoexcavator Caterpillar 428F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428F
Out Of stock
Descriere
In universul fascinant al constructiilor, fiecare componenta reprezinta o piesa unica in puzzle-ul constructiei tale. Fiecare unghi, fiecare miscare, fiecare detaliu contribuie la crearea operei tale arhitecturale. In aceasta epopee a constructiei, buldoexcavatorul este eroul care se lupta cu terenul. Iar bucsa varf brat telescopic Caterpillar 428F este acel partener de nadejde care il ajuta sa-si duca misiunea la capat. Este ca si cum ar fi o piesa cruciala in orchestrarea minunata a constructiei tale. Ea se asigura ca fiecare miscare a buldoexcavatorului este facuta cu precizie, cu acuratete si in siguranta.

La ACN Piese Utilaje, intelegem ca fiecare constructie este o opera de arta, iar fiecare bucsa este o pensula in mana artistului. Cu ajutorul serviciului nostru de consultanta tehnica gratuit, vei avea la dispozitie experti care te vor ghida in alegerea bucsei perfecte. Impreuna vom crea o capodopera pe santier, unde fiecare miscare este ca o nota muzicala intr-un concert de succes. Alege bucsa corecta si sa inceapa constructia triumfatoare a afacerii tale!

Bucsa varf brat telescopic Caterpillar 428F - secretul tuturor proiectelor de succes!
In cadrul unui utilaj atat de complex precum un buldoexcavator exista foarte multe piese si fiecare joaca un rol important. Bucsa aceasta are rolul de a crea o legatura intre doua piese de metal, cu scopul de a ameliora orice vibratii. Astfel componentele utilajului nu sufera socuri puternice care pot dauna fiabilitatii acestora. Cu ajutorul bucsei potrivite prelungesti durata de viata a utilajului pentru a te folosi la maxim de el pe santier.

Daca ai probleme, suna-ne pe noi!
Ca totul sa fie bine, iar afacerea ta sa prospere, este indicat ca deciziile luate sa fie mereu potrivite. Pentru ca vrem sa iti fim intotdeauna de folos, iti putem la dispozitie serviciul de consultanta tehnica gratuit. Orice intrebare, nelamurire sau confuzie pot fi rezolvate cu un singur apel telefonic. Noi suntem aici pentru tine!

Livrare
Fiindca vrem ca tu sa te poti bucura de noua bucsa varf brat telescopic pentru buldoexcavator Caterpillar 428F ti-o livram in doar 24 de ore! Ce mai astepti? Comanda azi piesa online sau prin apel telefonic, iar ea va ajunge la tine chiar maine.

Montaj

Calitatea unui produs se resimte doar atunci cand este pus in folosinta. Pentru ca tu sa te poti bucura de noua ta bucsa, iti sugeram sa apelezi la un service autorizat pentru un monatj corect. Daca nu cunosti unul ne poti intreba pe noi. Prin serviciul nostru de consultanta tehnica te putem indruma catre cel mai apropiat service partener. Acest produs se monteaza pe varful bratului telescopic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura