Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa deschidere cupa JCB 527

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 527
Out Of stock
Descriere
Nu-ti lasa utilajul sa astepte! Ofera-i piesele de care are nevoie inainte sa se imbolnaveasca si mai tare. E mult mai simplu sa refaci integritatea articulatiei inlocuind bucsele uzate si, eventual, si simeringurile de etansare. Gasesti la noi din belsug astfel de componente si sunt de cea mai buna calitate. Astfel este si aceasta bucsa deschidere cupa JCB 527 la care ai poposit acum. Da dovada de rezistenta sporita si este fiabila, incat te vei bucura mult timp de ajutorul sau, iar utilajul tau va putea functiona din nou impecabil. Piesa este perfect compatibila si cu modelele JCB 527-58, JCB 527-58FS, JCB 527-67 si JCB 527-67FS.

In materie de piese de schimb pentru utilaje, gasesti la noi tot ce ti-ai putea dori, doar sa ne spui. Caci nu te vom lasa sa-ti prinzi urechile, te vom ajuta sa remediezi defectiunile cu care te confrunti si, de ce nu, sa le previi pe altele ce-ar putea aparea ulterior. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri! Iti vor furniza informatii pretioase si vei afla astfel lucruri interesante si utile pentru activitatea ta!

Bucsa deschidere cupa JCB 527 - pentru un plus de eficienta!

Bucsele sunt componente de suspensie atat de mici, ca ai spune ca nu e mare lucru de capul lor, insa au un rol esential in reducerea frecarii dintre piesele metalice ale utilajului tau. Tot ele amortizeaza vibratiile ce apar in timpul manevrelor si previn uzura altor componente ale utilajului tau, dar iti aduc si unplus de siguranta. Bucsa aceasta se monteaza la articulatia de la deschiderea cupei utilajului tau. Ca sa te bucuri de ajutorul lor cat mai mult timp, cand montezi noile bucse ar fi bine sa inlocuiesti si simeringurile de etansare a articulatiilor si sa ai grija si de gresare periodic.

Consultanta tehnica de care ai nevoie, gratis!

Orice defectiune pare o corvoada. Alergatura, timp pierdut, dileme, stres, nervi - cam cu astea te confrunti. Insa ne-am propus sa simplificam un pic lucrurile, incat sa poti rezolva problema fara sa treci prin toate astea. Punem la bataie calitate, pasiune, inspiratie si promptitudine ca sa alungam stresul, grijile si consumul inutil de timp si energie. Si facem asta si prin serviciul nostru de consultanta gratuita, care te va scuti de multe batai de cap si iti va oferi garantia unor solutii competente, eficiente si avantajoase, orice problema tehnica ai intampina. Contacteaza-ne!

Urgenta ta, prioritatea noastra! Iti livram aceasta bucsa deschidere cupa multifunctionala pentru incarcator telescopic JCB 527 super rapid. Tot ce-ai de facut este sa ne contactezi online sau telefonic si o punem la drum. Iar daca ai chef sa ne faci o vizita, te asteptam la sediul nostru de langa Bucuresti!

Iti recomandam sa apelezi pentru montaj la persoane specializate. Un montaj profesionist face diferenta intre o functionare impecabila si riscul de a-ti irosi timpul si banii. La cerere, iti putem trimite o echipa de incredere! Mecanicii nostri iti asigura reparatii punctuale sau interventii mai ample si se pot deplasa chiar si la punctul de lucru al utilajului tau.

45x51x114mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura