Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt prindere brat excavare de calut Case 580SV

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SV
Out Of stock
Descriere
Esti in cautarea unei piese care sa aduca performanta maxima utilajului tau? Acest bolt prindere brat excavare calut Case 580SV este exact ceea ce ai nevoie. Fabricat din materiale de inalta calitate, acesta se distinge prin rezistenta sa de neegalat si durabilitatea in timp. Este proiectat pentru a rezista in cele mai dure conditii de lucru, fara a-si pierde eficienta sau integritatea. Cu o astfel de componenta, te poti intreba cum poate ceva atat de simplu sa influenteze atat de mult performanta intregului utilaj? Raspunsul sta in calitatea si ingineria de precizie a boltului nostru de prindere. Acesta nu este doar un element de asamblare, ci o garantie a functionarii fara probleme a utilajului tau, oferind siguranta si eficienta in orice proiect.

La ACN Piese Utilaje, suntem dedicati in a oferi servicii de top clientilor nostri. Intelegem importanta timpului si eficientei in munca ta, de aceea suntem prompti in a raspunde oricarei solicitari. Avem boltul disponibil in stoc, pregatit pentru a fi livrat imediat ce ne contactezi. Un simplu apel telefonic este tot ce trebuie pentru a te asigura ca utilajul tau va continua sa functioneze la capacitate maxima. Ne angajam sa gasim solutii rapide si eficiente pentru orice problema tehnica, punandu-ti la dispozitie o gama larga de piese de calitate. Prioritatea noastra este sa te ajutam sa mentii utilajele tale in cea mai buna stare de functionare, asigurandu-te ca proiectele tale nu vor suferi din cauza intarzierilor neasteptate.

Cu un bolt prindere brat excavare calut Case 580SV faci fata provocarilor!
Boltul cu talpa sanfrenat la capat este esential pentru prinderea bratului de excavare de sasiu al utilajului Case 580SV. Acesta este prevazut cu un canal de ungere, asigurand o lubrifiere optima si prelungind astfel durata de viata a piesei. Gaura filetata de 1/8 inch pentru gresorul drept M11 faciliteaza aplicarea uleiului de ungere, garantand o functionare lina si eficienta. Se fixeaza folosind un surub M16 si o saiba plata, iar montarea pe ambele parti ale utilajului, stanga si dreapta, asigura un echilibru perfect si stabilitatea necesara pentru operatiunile de excavare.

Expertiza de calitate la dispozitia ta
Tu esti prioritatea noastra! Acesta este principiul care ne ghideaza in oferirea serviciului nostru de consultanta gratuita. Suntem aici pentru a te sprijini, oferindu-ti sfaturi profesionale si solutii adaptate nevoilor tale. Ne dedicam fiecarui client si ne dorim sa construim un parteneriat de durata, bazat pe incredere si sprijin reciproc. Oferim consultanta tehnica fara costuri suplimentare, ajutandu-te sa alegi cele mai potrivite solutii pentru proiectele tale.

Livrare
Oferim doua metode convenabile de livrare: online, prin intermediul unei cereri de oferta, sau direct telefonic. Ne angajam sa livram piesele necesare in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii. Astfel cu un bolt prindere brat excavare de calut pentru buldoexcavator Case 580SV inovativ, proiectele tale nu vor suferi intarzieri.

Montaj
Pentru a asigura eficienta maxima si a pastra integritatea piesei tale, este vital sa alegi serviciile de montaj efectuate de specialisti calificati si competenti. Alegerea profesionistilor pentru montaj este cheia pentru a te asigura ca instalarea se realizeaza corect si eficient.

Specificatii tehnice

-Lungime totala 135mm
-Lungime parte active 122 mm
-Diametru 55mm
-Masa 3kg
-Material otel
Trimite mesaj
Din Gura in Gura